Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na pripreme

Červar pozvao i mladog igrača PSG-a koji je 'bušio' Omeyera!

Lino Červar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
Autori: Hrvoje Delač, Hina
29.05.2017.
u 13:37

Nakon priprema u Poreču reprezentacija se vraća u Zagreb te će 23. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski sudjelovati na završnom izvlačenju skupina za Europsko prvenstvo 2018. kojem je domaćin Hrvatska.

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar na okupljanje reprezentativaca u lipnju naknadno je pozvao i Halila Jaganjca (HC Paris Saint-Germain) nakon što je iz obiteljskih razloga dolazak na pripreme otkazao Sandro Obranović (HC MOL-Pick Szeged), priopćeno je u ponedjeljak iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Halil Jaganjac (18) jedan je od onih dječaka kojima život preko noći postane bajka. Naime, prošle je godine još bio igrač riječkog prvoligaša Kozale, a onda je dobio poziv za probu u PSG-u. Došao je tamo, igrao s velikim zvijezdama ( Hansenom, Karabatićem, Narcisseom...) i prošao te potpisao ugovor s velikanom. Na tom je treningu 'bušio' velikog Omeyera.

- Proba je bila nevjerojatno iskustvo, imao sam i malo sreće jer su mi stvarno gotovo svi udarci prema Omeyeru ušli u gol, rekao je tada Jaganjac koji će sada imati priliku raditi s Červarom i trenirati s najboljim hrvatskim igračima.

Červar će tako i dalje na pripremama u Poreču od 13. do 22. lipnja na raspolaganju imati 26 igrača. 

Nakon priprema u Poreču reprezentacija se vraća u Zagreb te će 23. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski sudjelovati na završnom izvlačenju skupina za Europsko prvenstvo 2018. kojem je domaćin Hrvatska.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije