Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne može to tako'

Červar nakon trijumfa bez milosti dijelio kritike, evo koji su igrači popili jezikovu juhu

Lino Červar
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
16.01.2020.
u 20:14

- Ulog protiv Njemačke je jako velik. Neke se stvari više ne smiju događati - kazao je Červar

Unatoč tome što je Hrvatska rutinski stigla do četvrte pobjede na turniru svladavši Austriju s 27:23 (13:8) u Beču, izbornik Lino Červar nije izašao ispred kamera euforičan. Baš naprotiv, djelovao je čak i pomalo zabrinuto jer je Hrvatska u nastavku pala u obrani.

Naime, u prvih deset minuta drugog dijela smo primili čak osam pogodaka, koliko su nam Austrijanci zabili u čitavom prvom dijelu. 

- Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ali ne i nastavak. Treba ići do kraja, a mi nismo bili konzistentni. Ne volim opuštenost, to se obija o glavu i drugi će to kazniti - kazao je Červar i bez ustručavanja nekima igračima uputio kritike:

- Brinu me neki igrači, nikako da se oslobode. Čekam Mamića, Musu. I Mandić je večeras bio loš u obrani, opustio se na 'četvorci'.  Primili smo nekoliko baš lakih golova.

Treba iz toga izvući pouku, moramo ispraviti nedostatke - prokomentirao je hrvatski izbornik i na kraju dodao poneku riječ na temu našeg sljedećega suparnika 

- Ako dobijemo Njemačku, blizu smo polufinala. Ulog je jako velik. Oni također moraju dobiti. Ako ne dobiju, opasno vise.

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice protiv Austrije

Komentara 6

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:18 16.01.2020.

Nisam neki strucnjak za rukomet, ali i ne treba biti veliki strucnjak za u potpunosti se sloziti sa Cervarom. Bilo je vise nego ocito da to nije bila neka velika utakmica Hrvatske. Dobili su rutinski, jednostavno zato sto su kvalitetniji. Austrijanci su u drugom poluvremenu igrali bas atraktivno, sjajnim proigravanjima su cinili hrvatsku obranu smijesnom i Cervar je opravdano zabrinut. Nije bilo sjajno ni protiv Srbije. Da Sego nije imao svoj dan, najvjerojatnije bi izgubili tu utakmicu. Moj utisak je da moraju mnogo bolje i to ne samo na mahove nego cijelu utakmicu ako zele do barem neke od medalja, pa makar bila i broncana.

SO
sohnahoakasaa
20:57 16.01.2020.

Dećki dragi, dragi naši Kauboji na euforiju za vrijeme tekme imamo pravo samo mi navijači, za vatru će mo vam biti gorivo i zato vi na parketu koncentrirano i po dogovoru jer znate i možete a mi bumo delali svoj posel....Sretnoooooooo dragi naši.

DU
Deleted user
20:46 16.01.2020.

Sve je tocno rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije