Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojmovi nakon poraza

Červar: Fali nam lijevi vanjski, Jaganjcu treba više rada u klubu

Lino Červar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.01.2019.
u 22:26

Imamo u ligi problema, nemamo novaca, imamo dvije ekipe koje redovno isplaćuju igrače, a ostali "kad bude". Prisiljeni smo na rad s mlađima, i od mlađih igrača očekujemo da budu budućnost reprezentacije, rekao je Červar.

Lino Červar nakon utakmice bio je miran unatoč porazu od Švedske u utakmici za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu. 

"Falilo je koncentracije, u početku utakmice smo napravili par tehničkih grešaka i oni su to iskoristili. Dečki su umorni, obrana nije funkcionirala, ali ipak puno pogrešaka u koncentraciji i nismo bili dovoljno dobri. Ostvarili smo cilj, i svim igračima bih čestitao. Vraćamo se kući, ispunili smo cilj (kvalifikacije za OI)", rekao je Červar za RTL nakon utakmice. 

"Ne žalim ni za čim. Dobili smo momčad. Dečki drže jedan do drugoga, imamo timski duh i mislim da je to dobra podloga za naredni period. Nemojmo zaboraviti da nam fali šest igrača poput Mamića, Marića, Božića - Pavletića. Pobijedili smo europskog i svjetskog prvaka i mislim da kad se sve pogleda, da dečki zaslužuju pohvale", dodao je Červar koji je na pitanje što fali reprezentaciji kazao:

"Ne bi nam škodio jedan lijevi vanjski, imamo tri vanjska koja mogu igrati sve te pozicije, ali jedan pucač ne bi bio loš da otvori obranu protivnika", rekao je. 

>> Pogledajte izjavu Line Červara nakon utakmice s Francuskom

Upitan kakva je situacija s Halilom Jaganjcem ako nam fali lijevi vanjski, Červar je rekao:

"Njemu treba više rada u klubu. On bi mogao puno napredovati, ali mora puno trenirati, ekipno i individualno, i u Našicama će to uspjeti i mogao bi izrasti u sjajnog igrača".

Može li se hrvatska boriti za medalju 

Imamo u ligi problema, nemamo novaca, imamo dvije ekipe koje redovno isplaćuju igrače, a ostali "kad bude". Prisiljeni smo na rad s mlađima, i od mlađih igrača očekujemo da budu budućnost reprezentacije. 

S izbornikom se složio i Igor Karačić.

"Tim nije bio motiviran kao u prijašnjim utakmicama. Nismo dobro branili, imali smo previše tehničkih grešaka. Izbornik je pružio priliku mlađima što je bila i želja. Kao sportaš ne mogu biti zadovoljan turnirom jer uvijek želimo medalju, ali u borbi za peto mjesto je falilo ono nešto. Napravili smo tim za budućnost", zaključio je za RTL Karačić. 

Luka Stepančić je iskreno dodao kako su "svi malo tužni"

>> Pogledajte što o nastupu rukometaša na SP kaže naš novinar Mladen Miletić

 

Komentara 35

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:53 26.01.2019.

Fali nama novi pristup rukometu i čovjek, koji je u stanju to primjeniti.

SH
Stevo.Hasanbegovic
23:14 26.01.2019.

Opet krivi sve osim sebe.

Avatar Tito
Tito
22:35 26.01.2019.

Znao je Lino šta je Alzheimer ali je zaboravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije