Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pune mreže u derbiju

Celtic slavio na teškom gostovanju nakon golijade

Foto: Reuters/Pixsell
26.12.2018.
u 18:37

Filip Benković odigrao je svih 90 minuta

Mladi hrvatski stoper Filip Benković odigrao je svih 90 minuta za Celtic koji je u derbiju 20. kola škotskog nogometnog prvenstva kao gost svladao Aberdeen s 4:3 (1:1).

Celtic je ovom pobjedom povećao svoju prednost na vrhu ljestvice na tri boda ispred drugoplasiranih Rangersa, koji su na svom Ibroxu odigrali 1:1 (1:0) protiv Hiberniana

Nikola Katić igrao je za Rangers od 61. minute, dok Borna Barišić zbog ozljede zadobivene prije tri dana nije konkurirao za nastup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije