Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Čelnici saveza nisu za smjenjivanje Bašića i Šepeca

ZŠS
Goran Stanzl
07.10.2009.
u 08:30

S pitanjem “gdje završava gradski novac namijenjen sportu”, novinarima su se obratili neki od čelnika gradskih sportskih saveza. Svi su oni i članovi Skupštine ZŠS-a, pa se postavilo logično pitanje zašto odgovor na svoj upit ne potraže na sjednici Skupštine ZŠS-a.

Ono što su zasad poduzeli bilo je traženje sastanka s predsjednikom ZŠS-a Tomislavom Šepecom. Do njega je nedavno i došlo, ali kako je Šepec na tom sastanku želio imati svoju desnu ruku, glavnog tajnika ZŠS-a Velimira Bašića, a čelnici sportskih saveza su s Bašićem željeli porazgovarati kasnije, sastanak je propao.

Iako su kritički govorili o raspodjeli gradskog novca i o glavnom distributeru Bašiću, sazivači konferencije za novinare ipak su malo okolišali.

- Ne želimo smijeniti glavnog tajnika i predsjednika, želimo da se poštuju kriteriji - kazao je Boro Stipić.

Drugim riječima, traže svojih sedam dvanaestina koje im Bašić ne želi dati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije