Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNE REAKCIJE
Povratak na članak

Čelnici europskih nogometnih saveza složno protiv osnivanja Superlige

- Nogomet je od svog nastanka bio igra za sve, za male i velike, slabije i jače, siromašne i bogate.

Komentari 4

RE
RedTree
00:13 20.04.2021.

I je li neke velike klubove financiramo mi, građani EU posredno!?, pomoći koja se njima slijeva a gdje treba ići ne ide, a oni međuvremenu dužni cca 500 milijuna eura. Koliko imaš troši ili prodaj klub nekom bogatašu.

VL
RE
RedTree
00:10 20.04.2021.

Englezi su puni kao brod, ali ne mogu svi u LP, Bayern je projekt Njemačke, PSG šeika, a njihovi klubovi bundeslige i francuske lige služe za razvoj mladih igrača. Real, Barca, Atletico i Juventus ne mogu pratiti engleze, ostali talijanski su pali. I zato se sve kreće. I zato je jedan klub imao toliko poguranaca zadnjih godina u knock fazi i to protiv jakih, da bi mu se zadovoljilo apetite, a doma ni blizu titule nije bio. Nositelji kvalitete nisu real, Barcelonu, Juventus, PSG, nego Porto, Benfica, ajax, Leipzig, pa čak i Dinamo, jer oni stvaraju vrhunsku robu koju oni lako pokupe.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:24 20.04.2021.

Fraza:"Nogomet je od svog nastanka bio igra za sve, za male i velike, slabije i jače, siromašne i bogate", podsjeća me na izvorno olimpijsko geslo:"Važno je sudjelovati, a ne pobeđivati".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.