Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U utorak s Nizozemskom
Povratak na članak

Čehok ugostio vaterpoliste i poželio im sreću

Ulazak na bazen je besplatan, ali broj ulaznica ograničen i zato se mogu dobiti najviše dvije ulaznice. Jučer je vaterpoliste u Gradskoj vijećnici ugostio i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok te im poželio sreću

Komentari 2

BE
Beskucnik
06:50 11.02.2020.

Koka i Vindija su dobivale opskrbu HV u Slavoniji ,dok je klaonica u Sl. Brodu i farme zjapile prazne ,Mlijeko se iz Slavonije vozi u ZG i VZ a onda vraca tetrapak u SlaV.

VL
BE
Beskucnik
06:46 11.02.2020.

Sreca je vodit grad na 50 km od Austrije ,ajde nek netko pokrene Ilok na 50 m od Srbije , geografski polozaj i izostanak ratne stete ,te povoljni ugovori za Hrvatsku vojsku ,pogurase Varazdin (mentalitet isto igra ulogu), zanimljivo jee kako Varazdinske firme su redom dobivale poguranac od drzave a Slavonija se unistavala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.