Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆA SE IZDANO
Povratak na članak

Čeferin potvrdio: Oni koji zaigraju u Superligi, ne mogu igrati za reprezentaciju

"Pozivamo sve ljubitelje nogometa, navijače i političare da nam se pridruže u borbi protiv takvog projekta ako ga najave. Predugo je interes rijetkih bio ključan. Dosta je"

Komentari 48

OR
Orilogorilo
15:35 19.04.2021.

Treba im oduzeti sve trofeje osvojene pod uefom, izbaciti ih iz liga i europe trenutno, i zabraniti transfere prema klubovima super lige. I oni su brzo na koljenima.

VL
ME
medvedgrad
15:44 19.04.2021.

To se događa kad su vlasnici Ameri, Arapi, Rusi,.... samo novac, novac. Ako se ovo dopusti, nogomet je mrtav. Bojkot, bojkot, bojkot....

VL
IV
ivanjoksimovic
15:32 19.04.2021.

Sve je to stvar love, par najbogatijih zeli vise novca za sebe od sponzora nego sto dobijaju od UEFAe.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:23 19.04.2021.

Ja ne vidim nikakvu razliku između čelnika Superlige, Fife, i Uefe, kad su u pitanju pohlepa, kriminal i korupcija. Što bi rekao Balašević "Princip je isti, sve su ostalo nijanse".

VL
PE
peronja
15:27 19.04.2021.

objasni mi zašto bi igrači pod važećim ugovorom bili krivi i ne bi smjelim igrati za svoje reprezentacije? To bi bilo u redu za igrače koji bi potpisivali nove i znali mbi da ne će smjeti nastupati za svoju zemlju, ali ove koji su se tamo zatekli ne može se za to kriviti, ne odlučuju oni. Osim toga, svim tim klubovima zabraniti nastupanje u nacionalnim ligama, a države koje to ne učine, izbaciti iz uefe.

VL
PE
peronja
15:32 19.04.2021.

inače, ovo je katastrofalna ideja za nogomet, nogomet nije kao košarka u nba, tu jedan ili dva poteza u 90 minuta rješava utakmicu. pokazalo se do sad da većina utakmica između najboljih su čak manje zanimljivije od utakmica ovih koji ne bi bili u toj superligi.

VL
KP
Karlovacko pivo
16:10 19.04.2021.

Ide se polako prema novom sistemu dosta je Uefe i Fife dva giganta kojima nitko nemoze privirit u racune i poreze

VL
XI
xibau
16:30 19.04.2021.

meni ovo nije nikakav problem, ako klubovi žele igrati neku drugu ligu zašto ne bi?

VL
KL
Klavocin
15:59 19.04.2021.

Već odavno nogomet nije sport, samo lova. Pa ko u engleskoj ide na utakmice, samo bogati, pravi navijači nemaju love, za to. Godišnja karta za leeds kad je bio u 2. ligi bila je prosječna engleska plaća. Pravi navijači potjerani su zbog šatro huliganstva, a sad dolaze arapi, bogati kinezi i slični. Pa kakva je to liga prvaka kad 2 ili 3. Iz lige osvaja tu ligu. Napravili su sve da unište sport a ne samo nogomet.

VL
MN
Mr.NO
16:09 19.04.2021.

Mišo Hrastov je hrvatski branutelj i junak!Kada je bilo najteže branio je svoj grad od velikosrpske žgadije!U jednoj situaciji pri pokušaju ulaska srboarmije u grad Karlovac i pomoći opkoljenim im kasarnama iz kojih je razaran grad i snajperima ubijani nhegovi građani,Hrastov i dečki su na Koranskom mostu zarobili 3Oak srboarmijskih rezervista ,12 ih se opiralo pa su eliminirani. Nažalost pokvareno hr kruvisuđe sude Hrastovu za neakakav zločin nad zločincima i traže da državi koju je branio vrati nebuloznu "odštetu"! Stop lažnim i korumpiranim sudijama i političarima u Hrvatskoj!Hrastov je HEROJ!

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:40 19.04.2021.

Sad je prilika da i mi ovdje na Balkanu, osnujemo jaku regionalnu nogometnu ligu, kao košarkaši i vaterpolisti.

VL
Avatar Forumas
Forumas
16:14 19.04.2021.

mafijasi jedni i drugi a pravo ima onaj koji vise plati.

VL
RO
roland
15:45 19.04.2021.

Čeferin je europski birokrat koji o svemu odlučuje, a nikome ne polaže računa! Europski kapital će odlučiti! Pa nije Čeferinu UEFA-u ostavio otac. On obavlja određene pravne poslove i to je to! Europski industrijalci će odlučiti gdje će uložiti novac!

VL
HA
Hanok
16:00 19.04.2021.

Talijanski vlasnik (Agnelli - Juventus) sve pokrenuo i ovo će zauvijek promijeniti nogomet.

VL
Avatar dzambo
dzambo
16:38 19.04.2021.

Sami su krivi u Europi kad su krenuli sa LP u novom modelu poslije '90-tih....kad i bukvalno receno 4-ero plasirani na tabeli u svojoj domacoj ligi moze biti prvak Europe na kraju tog ciklusa...LP je LP ''prvaka''-sto znaci nije 4-ero plasirani na tabeli prvak svoje domace lige u toj sezoni...nogomet se igra vec ''zilion'' god. i nikada prije nije u tako kratkom vremenu napravito vise ''bitnih'' izmjena a sve zbog love a ne svojih gledalaca...sami su sebi u Europi zamjesili ovaj problem koji ce postati jos veci...jer kad nekog navlacis na pare sve vise i vise on postaje nezastiljiv...i trazi jos vise i vise...i sve vise se smanjuje krug onih koji mogu do tih vecih para jer sa pravilima to nisi regulirao...''pikanje lopte'' kad se bolje pogleda NIJE biznis jer obican covjek od toga nema nista i mogao bi prezivjetio ako negleda tekme...i NIJE ko pravi biznis za razne proizvode bez onih najvaznijih ne bi mogao prezivjeti...ovi koji su ''zinuli'' na veliku lovu SAMO SU ubijedili sve okolo da je to tak...al nije tak....i na kraju da to oni sami sebi placaju iz svog dzepa te milionske ugovore bilo bi ok, ali oni za uzvrat sad traze da kupujes preskupe karte,skupe dresove,skupe TV kanale za gledanje toga i sve to okolo toga a to placaju bas oni najsiromasniji koji ulaze u kredit i poslije toga ostaje im samo ''sjecanje'' i nista vise a igraci puni dzepova prije to nije tak bilo pa nogomet nije stao jer brat bratu niko ama bas niko ne vrijedi tolike milione samo za pikanje lopte...

VL
SC
Serious_Callers_Only
11:48 20.04.2021.

Nije samo sport. Udar na Ligu prvaka je udar na europsku kulturu i identitet.

VL
ZI
zivko1
06:57 20.04.2021.

Čeferin samo oštro ta liga osnovana je za bogate, u koliko zaživi sve klubove koji igraju u toj ligi treba izbaciti iz svih UEFA natjecanja , ako želimo dobro nogometu.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:31 19.04.2021.

Najbitnije je da HRT počne prenositi komplet Superligu, to će biti pravi užitak.

VL
XI
xibau
16:48 19.04.2021.

europska komisija? ahahahahahaha

VL
PR
progres
16:29 19.04.2021.

I ova odluka Uefu je takodje skandalozna kao i formiranje Super Lige. Pa ne odlučuju oni ništa u svojim klubovima nego čak imaju status nogometnih roboba. Zabraniti trenutno igračima da igraju velike turnire u bilo bi nogomet do kraja. Ima i drugih načina da se klubovi kazne a ne njihovi igrači.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.