Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT Premijer liga

Cedevita uvjerljiva u Zaboku

Cedevita - Olimpija
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
06.11.2017.
u 00:30

Hrvatski prvak je imao čak osmoricu strijelaca s dvoznamenkastim učinkom, a predvodili su ih Toni Katić sa 19 i Chris Johnson sa 18 koševa.

Košarkaši Cedevite slavili su na gostovanju u Zaboku sa 111:74 i s maksimalnim učinkom 5-0 ostali na vrhu ljestvice HT Premijer lige nakon nepotpunog petog kola.

Hrvatski prvak je imao čak osmoricu strijelaca s dvoznamenkastim učinkom, a predvodili su ih Toni Katić sa 19 i Chris Johnson sa 18 koševa. Za Zabok su po 13 poena postigli Borna Kapusta i Ivan Vučić.

U nedjeljnom podnevnom terminu Zagreb je u Trnskom nadigrao Ribolu Kaštela sa 101:86. U domaćoj momčadi briljirao je Martin Junaković sa 40 koševa i 12 asistencija, dok je kod gostiju najbolji bio Aco Mandić sa 29 poena.

U preostale dvije utakmice 5. kola Jazine će u ponedjeljak (18 sati) ugostiti Zadar, dok će u utorak (18 sati) Cibona biti domaćin Hermes Analitici.

Cedevita vodi s učinkom 5-0, Šibenik ima 4-0, a Cibona 3-0. Škrljevo ima 3-2, a Zadar 3-1. Na začelju su Jazine i Kaštela s učinkom 0-4. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije