Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVORI TRAJU

Cedevita seli iz Zagreba? Evo u kojem gradu bi mogli igrati sljedeće sezone

Cedevita Cibona
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
22.05.2018.
u 14:25

- Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa

Cedevita bi mogla napustiti Zagreb i od sljedeće sezone utakmice igrati u Varaždinu.

Potvrdio je to za eVarazdin.hr varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok kojem se s tom idejom javio vlasnik Cedevite Emil Tedeschi.

- Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga - rekao je za eVarazdin.hr Čehok pa dodao:

- Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti.

Cedevita Cibona
1/17

 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar links
links
16:07 22.05.2018.

dobra ideja...tamo bi imali više od uobičajenih 123 gledatelja

ČI
čikaga
17:24 22.05.2018.

Kaj taj umjetni klub još postoji ?

KO
komunikolog
14:42 22.05.2018.

U Beograd?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije