Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠKA EUROPA

Cedevita se oprašta, a Cibona se u Poljskoj bori za četvrtfinale

Cedevita
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
08.02.2017.
u 07:00

Domaćom utakmicom protiv Unicaje iz Malage Cedevita će se večeras (19 sati) oprostiti od Eurokupa jer više izgleda za prolaz u četvrtfinale nema. No zato će dvoboj sa šestoplasiranom momčadi španjolske lige biti sjajna priprema za puno važniju nedjeljnu zagrebačku utakmicu s Partizanom u 22. kolu ABA lige.

Za razliku od Cedevite, Cibona će večeras (18.30) igrati utakmicu natjecateljskog značaja. I to u Poljskoj, protiv tamošnjeg prvaka Zielone Gore, u osmini finala Fibina Europa kupa.

Po procjeni našeg trenera Dražena Anzulovića koji već drugu sezonu radi u Poljskoj, riječ je o momčadima slične snage, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se aktualni Cibonin američki razigravač Scottie Reynolds nositi s prošlosezonskim cibosom Jamesom Florenceom.

Dobra je vijest da se u sastav vratio Nik Slavica koji je dvoboj s Budućnosti (87:94) morao propustiti zbog udarca u kvadriceps.

Uzvratna utakmica ovih sastava igra se 22. veljače u Zagrebu, a u slučaju da oba sastava imaju po pobjedu (1-1), dalje će momčad koja je ubacila više koševa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije