Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cedevita osigurala Final Four, Cibona upisala važnu pobjedu

Cedevita Budućnost
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
17.03.2014.
u 20:13

Nolan Smith je kod Cedevite bio najučinkovitiji s 22 koševa, dok je Jusuf Nurkić ubacio 16 poena

Košarkaši Cedevite osigurali su nastup na Final Fouru ABA lige. Cedevite je kod kuće svladala Budućnost sa 76:71 u susretu 24. kola.

Momčad Jasmina Repeše do pobjede je stigla teže nego što se očekivalo. U drugoj su četvrtini imali 16 koševa prednosti, no gosti iz Podgorice su se vratili i preuzeli vodstvo - 68:64. No, Cedevita je u završnici bila bolja i stigla do pobjede.

Nolan Smith je kod Cedevite bio najučinkovitiji s 22 koševa, dok je Jusuf Nurkić ubacio 16 poena. Kod gostiju je Aleksandar Ćapin susret završio s 15 koševa.

Ciboni važana pobjeda

Važan korak prema Final Fouru napravila je i Cibona koja je u Laktašima slavila protiv Igokee sa 67:55.

Najraspoloženiji kod Cibone bio je Blassingame sa 17 koševa, Planinić je ubacio 12, a Rozić 14. Kod domaćina je Jorović postigao 25 poena.

Poredak: Crvena zvezda 44, Cedevita 42, Cibona 40, Budućnost 39, Partizan 38...

>> Vujošević: Nadam se da liga ne cilja srpski polufinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije