Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cedevita na krilima Nurkića slavila, Cibona poražena

Cedevita (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/8
19.10.2013.
u 22:27

- U prvom poluvremenu smo mogli prelomiti, no dva puta smo im dozvolili da se vrate. Međutim, početkom zadnje četvrtine napravili smo jedan pritisak i pokazali energiju koju oni nisu mogli pratiti - rekao je trener Repeša.

Cedevita je nastavila pobjednički niz u ABA ligi. U četvrtom je kolu momčad Jasmin Repeše u Domu sportova svladala MZT sa 77:67.

Ulazak Jusufa Nurkića u drugom dijelu je presudio utakmicu. Cedevita je u tom razdoblju stvorila prednost koju je sačuvala do kraja susreta. Nurkić je sa 16 koševa i osam skokova za manje od 20 minuta u igri bio prvi strijelac i skakač, Luka Babić upisao je 13 poena, a Tomislav Zubčić i Nolan Smith po 12.

- U prvom poluvremenu smo mogli prelomiti, no dva puta smo im dozvolili da se vrate. Međutim, početkom zadnje četvrtine napravili smo jedan pritisak i pokazali energiju koju oni nisu mogli pratiti. Moji igrači dosta variraju i svaki od njih mora biti konzistentniji. Moramo imati energiju od prve do četrdesete minute - rekao je trener Repeša.

Cibona je poražena kod Budućnosti iz Podgorice sa 79:72. Najefikasniji kod vukova bio je Šarić s 21 košem, dok je Andrija Žižić ubacio 16. Šehović je s 21 košem predvodio Budućnost.

>> Draper bez koša u slavlju Reala; prvaci krenuli pobjedom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije