Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obveze u Europi

Cedevita i Cibona isti dan i gotovo u istom terminu

Cibona - Avellino
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
09.11.2016.
u 08:25

Nadam se prvoj pobjedi u Fibinoj ligi prvaka. Na žalost, izgubili smo zadnje dvije utakmice na jednu loptu – rekao je Damir Mulaomerović, trener cibosa

Košarkaši Cedevite i Cibone danas (dvorana II. Doma sportova u 19 sati) nastavljaju svoje obveze u Europi. Cedevita će u Eurokupu ugostiti rusku momčad Nižni Novgorod, koja u VTB ligi trenutačno zauzima pretposljednje mjesto.

Od stranaca za Nižni igraju tri Amerikanca, Latvijac i Estonac. U 4. kolu Lige prvaka Cibona dočekuje Mornar iz Bara (dvorana Dražena Petrovića u 20 sati).

– Nadam se prvoj pobjedi u Fibinoj ligi prvaka. Na žalost, izgubili smo zadnje dvije utakmice na jednu loptu – rekao je Damir Mulaomerović, trener cibosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije