Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATILA UZ KĆER

Ceca puca od ponosa zbog pobjede sina nad Hrvatom! Prisjetila se Arkana

Ceca i Veljko Ražnatović
Foto: Instagram/Screenshot
1/3
03.06.2019.
u 11:24

Osjećaj kada sjedite u prvom redu i gledate sve uživo neopisiv je. Anastasija me je pitala osjećam li tremu, ali nisam je imala. Vjerovala sam u Veljka, ispričala je Ceca

Veljko Ražnatović u petak je slavio u borbi protiv Hrvata Petra Mrvalja kojeg je nokautirao u beogradskoj dvorani Ranko Žeravica

Borbu su uživo pratile i njegova majka i popularna pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca te sestra Anastasija. Ceca inače ne gleda borbe svog sina, ali ovaj put na njegov nagovor ipak je odlučila pratiti meč iz prvog reda. 

Strah nije bio jači od mene, pobijedila sam ga zbog Veljka! Kada sam ušla u dvoranu, bila sam veoma smirena i samouvjerena. Osjećaj kada sjedite u prvom redu i gledate sve uživo je neopisiv. Anastasija me je pitala osjećam li tremu, ali nisam je imala. Vjerovala sam u Veljka – ispričala je Ceca za Alo.

Veljko je pobjedu posvetio ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a bivšeg supruga prisjetila se i Ceca. 

– Poznajem veliki broj ljudi iz sporta jer smo Željko i ja ranije stalno pratili boksačke priredbe. Podržavam sportaše i volim pomagati onima koji nešto vrijede, a zbog loših financijskih uvjeta ne mogu ostvariti dobar rezultat – dodala je te je otkrila kako ne želi da joj se sin bavi boksom, ali da će podržati svaku njegovu odluku. 

– Veljko je mlad i obrazovan dečko, a izbor sporta je bila njegova ljubav. Ja kao roditelj mogu savjetovati, ali odluka je samo njegova! Voljela bih, iskreno, da se bavi nečim drugim, ali što je tu je. Neka je on samo živ i zdrav – rekla je Ceca.

>>>> Pogledajte u galeriji iznad teksta kako je bilo na vjenčanju našeg boksača Filipa Hrgovića

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

BU
burza
12:18 03.06.2019.

Ako ste ozbiljne novine takve stvari nebi trebali pisati

YI
yoca iz amsterdama
15:04 03.06.2019.

A da napišete nešto o našem boksaču???

DI
Direkt
11:59 03.06.2019.

Sve majke se ponose!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije