Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Cassano odbio otići u Fiorentinu

Antonio Cassano
Reuters
31.01.2010.
u 16:37

Antonio Cassano, 27-godišnji talijanski nogometaš, odlučio je napraviti veliki preokret u svom slučaju. Naime, sve je bilo spremno za njegov odlazak iz Sampdorije.

U subotu se pojavila informacija kako bi do kraja sezone trebao igrati u Fiorentini, na posudbi, a iz toskanskog kluba su najavili kako će Cassano obaviti liječničke preglede u svom novom klubu, te debitirati u kup-utakmici protiv Intera.

Razlozi zbog kojih se posljednjih dana nagađao Cassanov odlazak iz Sampdorije jesu svađa igrača bujnog karaktera i navijača tog kluba, ali nagli preokret je napravio sam igrač, jer je jedan dio navijača izrazio žal zbog njegovog mogućeg odlaska.

"Ne želim otići. Dirnulo me koliko suigrači i navijači žele moj ostanak. Ne idem nigdje", stoji u kratkom priopćenju Cassana na službenim stranicama kluba.

Izgleda da su u Fiorentini odmah imali rezervnu varijantu u rukavu. Naime, umjesto Cassana u klub će na posudbu doći Brazilac Keirrison de Souza Carneiro. Taj 21-godišnjak je službeno igrač Barcelone, ali je isto tako na posudbi igrao u Benfici od početka ove sezone.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:03 31.01.2010.

Ako neče u Fiorentinu onda treba pokušati u NK Međimurje ili HNK Rijeka..Ali če se težko nametnuti jer HNL je tvda liga a tereni su dosta neravni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije