Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi na Poljudu

Carrillo: Za svoje igrače borit ću se do smrti! Tokić: Dinamo je brži...

25.09.2017.
u 07:45

U Splitu imaju dojam da lokosi protiv Hajduka igraju kao lavovi, a protiv Dinama kao miševi. Gosti su i jučer zadovoljniji otišli kući.

Sve je već bilo spremno za slavlje na Poljudu. Već se s tribina orilo:’Hugo, Hugo...’. Na kraju se ipak pljeskalo samo Dini Levačić, mladoj Hrvatici koja je nedavno preplivala La Manche.

Radni dan bio je traumatičan, stresniji nego je to uobičajeno. Hajduk se protiv Lokomotive vraćao i preokrenuo, pa opet mučio i na kraju u zadnjim sekundama primio pogodak za konačnih 2:2. Torcida je opet svoje ljubimce nagradila zvižducima. Najprije zbog izvedbe u prvom dijelu, a onda zbog pogotka primljenog u trećoj minuti sudačke nadoknade.

- Svi smo nekako nezadovoljni, ja prvi. Utakmica je bila naporna, imali smo posjed lopte od 67 posto. Napravili smo dosta tehničkih pogrešaka - kazao je Hajdukov trener Joan Carrillo.

A puno će ovih dana Joan Carrillo na DVD-u pregledavati baš te dvije situacije iz kojih je njegova momčad primila pogotke.

Posebno lijepa je bila ona iz 56. minute kada je mladi Fran Karačić, rijetko viđenom lucidnošću u HNL-u, podvalio loptu iza leđa splitske obrane.

- Bila je to loša procjena stoperskog para, ali nikoga ne želim kriviti, borit ću se za njih do smrti ako treba - kaže Carrillo.

1/6

Ivan Krstanović mirno je pospremio loptu iza leđa Dantea Stipice. Bivši napadač Širokog Brijega, Dinama i Zagreba deset puta je do sada u karijeri zabio Hajduku.

A ona druga u spomenutoj 93. minuti dogodila se nakon Radonjićeva ubacivanja u peterac. Opet je obrana bila krivo postavljena, Stipica nesiguran, a Luka Capan spretan na drugoj vratnici.

- Nesretan sam zbog tog gola u posljednjim trenutcima, kad bih među igračima vidio da nemaju volje onda bih bio zabrinut - ističe španjolski trener.

A ta je večer trebala pripasti samo jednom čovjeku, Hugu Almeidi. Portugalcu kojeg su još u zadnjoj utakmici domaći navijači izvrijeđali. Njegovu sinoćnju izvedbu morali su nagraditi ovacijama. Ušao je kao zamjena i u 18. minuta dvaput poentirao, doveo svoju momčad do prednosti. Prvi je pogodak zabio nakon samo 18 sekundi. Situacija je, onako na prvu, bila dvojbena. Moguće da je Almeida ipak bio u zaleđu.

- Mislim da nikad nisam zabio brže! Kao što sam rekao na dolasku: došao sam zabijati, nekad uđe, nekad ne, sretan sam što je ušlo, ali nisam sretan jer nismo pobijedili. Ponekad nije vaš dan. Zvižduci? Nitko ih ne voli... - kazao je Almeida.

A igraju li lokosi protiv Hajduka kao lavovi, odnosno protiv Dinama kao miševi?, zanimalo je splitske novinare.

- Iskreno, Dinamo igra puno brže i ne dozvoljava nam da uđemo u duele, a Hajduk ne igra toliko brzo, i mi stižemo u duelima pokazati agresivnost - pojasnio je Mario Tokić, trener Lokomotive.

Komentara 21

MA
Magnificus
08:11 25.09.2017.

hahaha, hajduk se žali jer se lokosi bore protiv njih umjesto da im puste bodove?!? za ne vjerovati! nego, što imaju u hajduku reći što su OPET pokrali jučer lokomotivu? svaku tekmu protiv njih zabiju 1 gol iz zaleđa i to im donese 1-3 bodova!!! sramotno!!!

DU
Deleted user
08:43 25.09.2017.

Definitivno je sudac kriv sto Hajduk nije zabiljezio pobjedu... trebao im je pokloniti jos barem jedan gol. Hajduk je sramota Hr nogometa, teletina od navijaca, skart od igraca

Avatar petrolio
petrolio
08:17 25.09.2017.

hajduk je i do sada bio privilegiran kod sudaca, ali nakon opetovane pljačke kakva je bila jučer protiv lokomotive, bolje im je da više usta ne otvore na temu sudaca osim da veličaju ovakvo "pošteno" suđenje u njihovu korist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije