Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila avantura

Carlos Sainz i Ricky Brabec pobjednici Dakarskog relija

Carlos Sainz
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.01.2020.
u 10:20

Carlos Sainz (57) po treći puta je pobjednik Dakara, a  naslov je osvajao lani i 2010.

Španjolac Carlos Sainz (Mini) među automobilista i Amerikanac Ricky Brabec (Honda) kod motociklista pobjednici su Dakarskog relija koji se ove godine po prvi puta održavao u Saudijskoj Arabiji. 

Carlos Sainz (57) po treći puta je pobjednik Dakara, a  naslov je osvajao lani i 2010. Španjolac je pobijedio u četiri etape i nakraju slavio s 6 i pol  minuta prednosti ispred Katarca Nassera al-Attiyaha (Toyota) i Francuza Stéphanea Peterhansela (Mini), koji je zaostao 10 minuta. 

Ricky Brabec je postao prvi Amerikanac koji je osvojio Dakar, a to je učinio uvjerljivo, s 16 i pol minuta bržim vremenom od Ćileanca Pabla Quintanille (Husqvarna), dok je prošlogodišnji pobjednik Australac Toby Price (KTM) završio kao treći.

>> Pogledajte priču o legendi formule 1 Nikiju Laudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije