Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMLJENOST

Capello: Sad smo na vrhuncu, isto mora biti i na SP-u

Fabio Capello
Reuters
18.10.2009.
u 14:12

Izbornik najboljih engleskih nogometaša Fabio Capello naglasio je važnost spremnosti svojih momaka na utakmicama Svjetskog prvenstva sljedeće godine, kojem će domaćin biti Južnoafrička Republika.

- Bio sam na Svjetskome prvenstvu, morate znati što na tim utakmicama raditi i kojim stilom igrati. Ali, morate i doći spremni, to je najvažnija stvar. Uistinu spremni. Spremni, spremni, spremni. Samo nakon toga možete kreirati zajedništvo u momčadi - ponavljao se Capello.

- Već sam prije rekao, možemo pobijediti svaku momčad. Imam puno povjerenje u svoje igrače, ali sve će ovisiti o formi s kojom ćemo doći na SP. U ovome smo trenutku zbilja jaki, rekao bih na vrhuncu fizičke spreme i nikome nije lako protiv nas. Utakmice Lige prvaka, prvenstveni susreti i FA Cup vrlo su važne. Morate uložiti ogroman napor da bi u njima slavili, pa je moguće da pojedinci ne dođu na SP u najboljoj mogućoj kondiciji - dodao je Talijan čija će momčad prvu sljedeću utakmicu odigrati u Kataru 14. studenog protiv najboljih brazilskih nogometaša.

- To je važna utakmica koja će i meni poslužiti da dobijem uvid u igru protiv južnoameričkih momčadi. Njihov je stil igre drugačiji, tehnički su sjajni i vrlo dobri u igri jedan-na-jedan. Vole se nadmetati u driblingu, a i puni su imaginacije - zaključio je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije