Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Canadiensi slavili na stotom rođendanu

Vancouver NHL
Reuters
05.12.2009.
u 08:54

Hokejaši Montreal Canadiensa pobijedili su Boston Bruinse na svom ledu 5-1 prekinuvši seriju od četiri poraza u nizu.

Junak pobjede bio je Mike Cammalleri, koji upisao četvrti hat-trick u karijeri.

Pobjeda je fino legla na proslavu stotog rođendana jednoga od najvećih klubova u povijesti NHL lige. Na svečanosti prije početka utakmice umirovljeni su dresovi najstarijih živućih legenda Canadiensa, Emilea Boucharda i Elmera Lacha. Golman Carey Price branio je u kacigi posebno oslikanoj za stotu obljetnicu postojanja kluba.

U Newarku su New Jersey Devilsi do nove pobjede došli pobijedivši Tampa Bay 3-2. Gol prevage zabio je Jamie Langenbrunner 38.1 sekundu prije isteka vremena u trećoj trećini.

Chicagova domaća serija od osam pobjeda u nizu prekinuta je u petak. Sa 4-1 protiv Blackhawksa su slavili Nashville Predatorsi.

NHL liga, petak:

New Jersey – Tampa Bay 3-2

Montreal – Boston 5-1

Minnesota – Anaheim 5-4, penali

Nashville – Chicago 4-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije