Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskusni napadač

Callum Wilson u Newcastleu

Callum Wilson
Foto: Reuters/PIXSELL
07.09.2020.
u 16:48

Vrijednost transfera nije objavljena, no nagađa se kako se radi o 20 milijuna funti

Engleski nogometni prvoligaš Newcastle United angažirao je dosadašnjeg napadača Bournemoutha Calluma Wilsona (28) s kojim je potpisao ugovor na četiri godine.

Vrijednost transfera nije objavljena, no nagađa se kako se radi o 20 milijuna funti.

Wilson je tijekom šest godina provedenih u Bournemouthu, od čega pet u Premier ligi, ostvario 67 pogodaka i 30 asistencija u 187 nastupa.

Bournemouth je na kraju prošle sezone ispao u drugu ligu, no Wilsonovi dobri nastupi osigurali su mu novi angažman u društvu najboljih.

- Radi se o klubu s velikom tradicijom. Tijekom godina u njemu su igrali veliki napadači i ako ću napraviti polovicu onoga što su oni učinili bit ću sretan - kazao je Wilson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije