Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Call of Duty Advanced Warfare: Popust i besplatna dostava za sve prednarudžbe

Call of duty na Mondu
Foto: Mondo.hr
1/3
PR
Autor
PR članak
24.10.2014.
u 17:39

Call of Duty Advanced Warfare za PC, PS3 i PS4 izlazi 4. studenog. Osiguraj svoj primjerak već sada jer Mondo svakoj prednarudžbi poklanja super popust i besplatnu dostavu.

Vjerojatno ne postoji osoba koja do sada nije čula za ovaj svjetski poznati gamerski hit – Call of Duty Advanced Warfare. Toliko realnosti ne samo u razvoju priče, već i u osmišljavanju likova teško je nadmašiti pa se tako Call of Duty nalazi prvi vrhu top PC i PS igara.

Za one koji nisu upoznati s radnjom, na početku se morate prebaciti točno 30 godina unaprijed, točnije, u 2054. godinu. Svijet je u kaotičnom stanju, teroristička organizacija KVA organizira globalni teroristični napad kojim će uništiti nuklearne reaktore SAD-a i ostalih razvijenih zemalja.

Foto: Mondo.hr

Zanimljivo je naglasiti kako je lik i glas glavnog negativca posudio Kevin Spacey, a njegov virtualni lik napravljen je nenadmašivo realno. On je i osnivač Atlas Corporationa, privatne vojne tvrtke s najnaprednijim tehnološkim postignućima kojom se pokušava promijeniti globalna ravnoteža snaga na mnoge nove i još zanimljivije načine.

Budi prvi, predbilježi se na Mondu i uštedi!

Predbilježi se već danas za igru Call of Duty Advanced Warfare i ostvari super popust te besplatnu dostavu. Promotivna cijena je 399,99 kn za PC, 449,99 kn za PS3 i 499,99 za PS4.

Predbilježiti se možeš do datuma izlaska igre, zaključno 3. studenog. Nakon tog datuma videoigru ćeš moći kupiti po regularnoj cijeni (449,99 kn za PC, 499,99 kn za PS3 i 549,99 kn za PS4).

Foto: Mondo.hr

Predbilježi se i za ostale novitete!

Pogledaj i ostale novitete koji će razveseliti svakog gamera: Pro Evolution Soccer 2015, Assassin's Creed Unity, GTA V... I za ove naslove možeš se predbilježiti već danas i ostvariti popuste i besplatnu dostavu. Posjeti Mondo i provjeri ponudu!

Želite prijaviti greške?