Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA HTS-A

Čačić zadovoljan: Ispunili smo sve zadane ciljeve

čačić
Željko Hladika/PIXSELL
08.05.2010.
u 18:12

Hrvatski teniski savez u subotu je u Zagrebu održao Skupštinu na kojoj je istaknuto veliko zadovoljstvo pomacima napravljenim u radu svih segmenata koji se pod okriljem HTS-a brinu o razvoju tenisa.

- U prošlom razdoblju ispunili smo sve postavljene ciljeve - rekao je u uvodu predsjednik Radimir Čačić.

- Treba istaknuti uspješan rad s mlađim naraštajima, posebno osvajanje juniorskog Roland Garrosa u konkurenciji parova, što su učinili Marin Draganja i Dino Marcan, te osvajanje juniorskog Australian Opena u konkurenciji parova kod tenisačica, što je uspjelo Ajli Tomljanović. Uz to, prošla godina donijela nam je još jedan svjetski uspjeh u Davis Cupu, jer smo ostvarili plasman u polufinale - rekao je Čačić, pohvalivši i Zbor teniskih trenera, regionalne saveze i klubove, "bez kojih razvoj juniorskog tenisa ne bi bio moguć.

Istaknut je i veliki ugled koji Hrvatski teniski savez ima u Međunarodnom teniskom savezu i organizaciji Tennis Europe. O operativnom dijelu pregled je dala izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić, naglasivši da Stručni odbor te trenerska i sudačka organizacija izvrsno rade te je vidljiv veliki napredak. Govoreći o financijskom izvještaju za 2009. godinu istaknuta je stabilnost prihoda HTS-a unatoč teškoj situaciji.

Usvojene su i tri promjene Statuta, a minutom šutnje odana je počast Jozi Ivičeviću, nekadašnjem potpredsjedniku Hrvatskog teniskog saveza, koji je preminuo prošlog tjedna.

Komentara 1

ZX
zark x
18:28 08.05.2010.

Cacica bi trebalo staviti u przun. Obozavam tenis, a ovaj gad ce mi i to usrati. Zasluzuje przun u Hrvatskoj kao najveci lopov i u Madjarskoj za ubistva madjarskih gradjana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije