Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Čačić: Nek' me smjene, pa što. Mamić: Vulić se ponaša kao luđak

Čačić Kelava (1)
Marko Lukunić/Pixsell
10.11.2012.
u 22:17

- Trener Dinama uvijek je u fokusu, to je normalno i s time se treba znati nositi

Odlazeći iz Parka mladeži Ante Čačić je kroz zube, pomalo izgubljenog pogleda, procijedio.

- Nek' me smjene, pa što.

Dinamo je izgubio protiv Splita, jedini pogodak postigao je Ante Rebić u 26. minuti, a Čačićeva momčad izgledala je užasno. Modri su bili tromi, slabi, nemoćni. Čačić se vadio na Splitovo izležavanje u drugom poluvremenu, čak je bio i filozof.

- Splitu smo došli nakon poraza u Parizu, stvorene su konotacije u kojima se protežiraju frustracije – izrekao je Čačić.

Zdravko Mamić još u Parizu povjerio se da se plaši da Čačić može dignuti momčad, sada je u Splitu samo dobio potvrdu da je to doista tako. Čačić je vrlo opušten kada se povede priča o njegovoj smjeni.

- Trener Dinama uvijek je u fokusu, to je normalno i s time se treba znati nositi. Mi smo u Ligi prvaka, 33 utakmice bili smo bez poraza i do tada sam bio smijenjen petnaest puta. S porazima su postale veće potrebe za mojom smjenom – kazao je Čačić.

Naravno, njegova glava ovisi o raspoloženju Zdravka Mamića. Dinamov gazda bio je blijed u licu, tek je u prolazu gospođi, koja se brine o svlačionicama u prolazu "tutnuo" 500 kuna. Ali, blijedilo je ostalo, Mamić je shvatio da s Čačićem više ni prvenstvo nije sigurno. Kupa nema, u Europi se ismijavaju s Dinamom, a Hajduk je sada stigao na osam bodova zaostatka.

- Nije prvenstvo osvojeno, ima još dosta utakmica, Dinamo je favorit, ali nije još prvak – kaže Čačić.

>>>Vulić i šesti put srušio Dinamo, Rebić strijelac jedinog pogotka

Mamić nakon utakmice nije želio ništa komentirati. Valjda je želio prespavati još jednu noć prije nego krene u sječu. U stvari, vjerojatno neće ni spavati. Neki su nam u Parku mladeži čak tvrdili da im je Mamić kazao da je Čačić gotovo, ali tko zna. U svakom slučaju, Mamić je onako vruć opleo po Zoranu Vuliću.

- Pobjeda Splita je zaslužena, nemam što reći – rekao je Mamić.

A trener? Čačićeva sudbina?

- Trener? Mislite na ovo Vulićevo luđačko ponašanje, jel' na to mislite. O tome bih razgovarao, on je od jedne pristojne utakmice napravio pakao, on je za psihijatriju – reče Mamić i ode.

U svlačionicama je bilo veselo. Iz Dinamove se čuo glas, kažu Domagoja Vide, čovjek je doslovno urlao. A kapetan Ivan Kelava posljednji je ušao u svlačionicu, bijesno zalupio vratima. Iz Splitove je odzvanjala pjesma, čulo se "j.... te Dinamo". Kelava je krenuo prema Splitovcima, za njim su pošli Ibanez, Šimunić i ostali igrači, policija se ustrčala, ali sve se brzo smirilo bez nekakvog boks meča. Kelava je pokazivao grb na svom dresu, navodno je govorio "ne dirajte svetinju", zasmetala mu je pjesma.

- Momcima je silno teško pao poraz, a Splitovi igrači su malo pogrdno slavili. Ali, nije bilo ništa – kasnije je pojašnjavao Čačić.

Kapetan Splita Ivica Križanac Kelavu je brzo vratio u svlačionicu, navodno je nakon cijele priče žrtva postalo slomljeno ogledalo koje su u svojoj svlačionici od jada i muke razbili Dinamovi igrači.

- Kelava nam je kao pravi kapetan došao čestitati, onda sam ja to isto napravio u njihovoj svlačionici – rekao je Križanac i izazvao salve smijeha.

Modri nisu bili baš raspoloženi za izjave, pognutih glava odlazili su u autobus na teško putovanje prema Zagrebu. Jedan od rijetkih, koji se odvažio bio je bivši igrač Splita Duje Čop, koji je priznao zasluženost pobjede domaćina.

- Za ovaj poraz krivi smo mi igrači, a ne trener – između ostalog rekao je Čop.

>>>Nakon utakmice umalo došlo do sukoba igrača Splita i Dinama

 

Ključne riječi

Komentara 21

VI
virkom
07:48 11.11.2012.

Ne, Cacica ne treba mijenjati. Kao prvo, otkazom sadasnjem treneru doci ce novi trener koji od prvog dana stoji pred otkazom. Kao drugo, ako Dinamo stvarno pocne gubiti u seriji utakmica mozda se Slaven ili oba kluba iz Splita priblizee na 1 ili 2 boda sto bi barem na papiru uzburkalo prvenstvo i vec ustaljeni poredak. A klub, ako ne ode u Europu ostaje bez primanja, nema sponzora (ionako je sa njima tesko), navijaca vec duze vrijeme nedostaje na stadionu (sponzorima se to isto ne svidja) i Mamic gubi razlog ostanka. Mozda onda ipak konacno ode. Klub mora propasti i unistiti se da bi bio spasen! To je kao u Bibliji sa Sodomom i Gomorom.

JO
jožek2
07:58 11.11.2012.

Jad i bjeda..............................

PU
placenik_udbe
07:31 11.11.2012.

dokle god se ta kamarila ne makne hr nogometa opcenito nema tu nikakvog napretka. kad neku organizaciju vode ljudi poput sukera, mamica, stimca, srebrica, markovica, medica, ..... kaj se drugo i moze ocekivat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije