Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan pripremom

Čačić: Imamo možda i najtežu skupinu, ali možemo do prvog mjesta

Hrvatska nogometna reprezentacija, Segesta
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
01.09.2016.
u 07:00

"Vatreni" su u Sisku uveličali proslavu rođendana najstarijeg hrvatskog kluba i tako nastavili pripreme za kvalifikacijski ogled s Turskom u ponedjeljak na Maksimiru.

 - Hvala Segesti na impresivnoj proslavi 110. obljetnice postojanja i organizaciji utakmice te hvala publici koja je došla u velikom broju," kazao je hrvatski izbornik Ante Čačić nakon pobjede hrvatske reprezentacije 8-1 protiv Segeste.

"Vatreni" su u Sisku uveličali proslavu rođendana najstarijeg hrvatskog kluba i tako nastavili pripreme za kvalifikacijski ogled s Turskom u ponedjeljak na Maksimiru. 

"U pripremama smo za Tursku i isprobali smo sve raspoložive snage, imali smo dobrih akcija i bili smo efikasni. Bili smo ozbiljni protiv motiviranog domaćina te moram biti zadovoljan i jer se nitko nije ozlijedio," dodao je izbornik.

Golove za hrvatsku vrstu zabili su Mario Mandžukić (7,33), Andrej Kramarić (32), Ivan Perišić (40, 45), Nikola Kalinić (54, 65) i Duje Čop (58), dok je ovacije tribina zaradio Luka Kožić koji je u 88. minuti postigao pogodak za domaćine.

"Uvijek je važno da su napadači dobri u realizaciji, oni su kruna momčadi, a danas su pogađali i Mandžukić i Perišić i Kramarić i Čop i Kalinić", istaknuo je Čačić.

Trener reprezentacije Ante Miše pratit će prijateljski susret Turske i Rusije, no Čačić naglašava kako 'Vatreni' moraju diktirati razvoj događaja.

"Potrebno je imati informacije o protivniku, ali Hrvatska mora prvenstveno voditi računa o sebi i učiniti sve što je potrebno da bude na potrebnoj razini za izazov poput kvalifikacija za SP. Ovo je izuzetno teška skupina, možda i najteža s obzirom na četiri sudionika EP-a te ambicioznu reprezentaciju Kosova, no imamo kvalitetne igrače i vjerujem da na kraju možemo do željenog prvog mjesta", zaključio je.

Komentara 7

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:20 01.09.2016.

Imamo ne možda nego sigurno najlakšu skupinu i jasno da možemo do prvog mjesta ukoliko če uvoženi igrači odigrati kako treba jer domači ne donose prevagu.

DU
Deleted user
22:53 01.09.2016.

cirkus kolorado

HA
hajduk1966
12:05 01.09.2016.

Nemas ti pojma covjece,zahvali Bogu sto su igraci jos s tvoju stranu,i sto nismo bili nikad s toliko dobrih igraca ,tako da bi tu malo jaci trener prosetao u kvalifikacijama a i dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije