Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić:

Pobjedom ćemo zaokružiti sezonu, a Modrić, Mandžukić i Kovačić trebali su osvježenje

Ante Čačić
Luka Stanzl/Pixsell
10.06.2017.
u 13:25

Pripremili smo taktiku jer svi znaju koliko je Island nezgodan i fizički snažan, kaže Santini.

Hrvatska reprezentacija otputovala je na Island, gdje je čeka susret s prvim pratiteljem u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Izbornik Ante Čačić, unatoč izostancima u momčadi, ne dvoji da će vatreni još jednom ostaviti srce na terenu kako bi osigurali novu pobjedu na putu prema Rusiji.

"Hrvatska će svugdje ići na pobjedu, pa tako i na Islandu. Utakmica je zahtjevna, važna, a bodovi su nam potrebni. Domaćin je jako kvalitetan, ima konstantu dobrih igara, ali Hrvatska ima ambiciju i entuzijazam te će igrači učiniti sve kako bi pobjedom zaokružili sezonu", najavio je Čačić.

"Island krase kompaktnost, momčadska igra i upornost tijekom svih 90 minuta, imat će podršku s tribina, a Hrvatska je svima veliki motiv. No, pokušat ćemo se nametnuti, dominirati, pogotovo s vrsnim igračima u sredini terena", pojasnio je izbornik plan za Reykjavik.

Modrić, Mandžukić i Kovačić prošle su subote bili u Cardiffu na finalu Lige prvaka. Hoće li se osjetiti njihov umor?

"Iza njih je najduža sezona, trebali su im odmor i osvježenje, ali siguran sam da će biti motivirani opravdati sve pohvale i sutra u hrvatskom dresu", zaključio je izbornik.

Napadač Ivan Santini uoči Islanda poručuje:

"Svi smo uzbuđeni. Utakmica je važna, očekujemo pobjedu i dat ćemo sve od sebe, a tada rezultat ne bi smio izostati. Pripremili smo taktiku jer svi znaju koliko je Island nezgodan i fizički snažan. Čeka nas žestoka borba, a dobijem li šansu, također ću pružiti maksimum".

Ante Čačić
1/8

Komentara 6

VO
voodooman
14:13 10.06.2017.

Od cega Kovacic treba osvjezenje ?

DE
derin
15:08 10.06.2017.

Mi imamo reprezentaciju za polufinale svjetskog, ali moramo gledati prosječnog trenera koji gura pivarica, najveću rupu u povijesti reprezentacije radi mamica, ali glavno da vecernji je ispisao desetke članaka o incidentu s Brača, a to sto mi umjesto da rasturamo velika natjecanja, sve ispadamo odmah radi mamicevih marioneta to je nevažno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije