Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje Mladosti

Bušlje: Bit će neobično igrati u Gružu noseći kapicu žabaca, a ne jugaša

Zagreb: Otvoreni trening vaterpolista Mladosti
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
01.09.2020.
u 15:47

Mladost je lani bila jaka, ali mislim da će u novoj sezoni biti još jača. Nadam se borbi za sve trofeje – istaknuo je Bušlje.

Vaterpolisti Mladosti jučer su službeno predstavili jedno od najzvučnijih pojačanja u posljednjih nekoliko godina. Za žapce je potpisao Andro Bušlje, koji je karijeru počeo u dubrovačkom Jugu. Kapetan je hrvatske vaterpolske reprezentacije za koju je nastupio više od 200 puta. Osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u Londonu 2012. te brončanu u Riju 2016. godine. Osvajač je i dva zlata, srebra te četiri bronce sa svjetskih prvenstava.

– Bit će zanimljivo igrati u Gružu, ali ne u kapici Juga, nego Mladosti. Znam kakva je atmosfera u Dubrovniku kada dolazim kao gost – istaknuo je Bušlje.

Mladost je pobjednik Regionalne vaterpolske lige te osvajač Hrvatskoga kupa.

 

Mladost je lani bila jaka, ali mislim da će u novoj sezoni biti još jača. Došlo je nekoliko novih igrača, neki su otišli. Trebat će nam malo vremena da se uigramo. Nadam se borbi za sve trofeje – istaknuo je Bušlje koji dugo nije trenirao s obzirom na dugu stanku zbog koronavirusa, a i pripreme reprezentacije bile su prekinute zbog zaraženih osoba.

– Evo, završila je samoizolacija i sada krećem od početka. Nadam se da će se vaterpolo igrati, a nadam se i što prije povratku gledatelja na tribine. Nadam se da će pandemija što prije završiti. Trebamo se do daljnjega držati zaštitnih mjera i paziti se da opet ne bude zaraženih, pogotovo ne u klubu – zaključio je Andro Bušlje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije