Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplimenti za Hrvata

Burdisso: Ivan Jurić jako me podsjeća na Marca Bielsu

Ivan Jurić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
11.09.2016.
u 15:53

Jurić je možda malo manje ekstreman po nekim pitanjima, ali zapravo je jako sličan. Ima jasne ideje i zna što želi, objasnio je Burdisso

Genoa je sjajno krenula u talijansko prvenstvo, s dvije pobjede u prva dva kola, a najzaslužniji za to je naš trener na klupi Genoe Ivan Jurić. Slaže se s tim i jedan od najiskusnijih igrača Genoe Nicolás Burdisso.

– Jurić nam je donio novu veliku dozu entuzijazma i natjecateljskog duha – rekao je kapetan Genoe Burdisso, bivši argentinski reprezentativac koji predvodi argentinsku koloniju u Genoi:

Ne cijeni Marka Roga

– Tu nas je čak šest. Ovdje se osjećamo kao kod kuće.

Iskusni 35-godišnji branič te bivši igrač Boce Juniors, Intera i Rome povukao je zanimljivu usporedbu Jurića s legendarnim argentinskim stručnjakom Marcelom Bielsom.

– Jurić je možda malo manje ekstreman po nekim pitanjima, ali zapravo je poput njega. Ima jasne ideje i zna što želi. Rade na poprilično sličnim stvarima. Siguran sam da je pred nama sjajna suradnja i da će Genoa biti uspješna.

Ova izjava veliki je kompliment Juriću jer Bielsu smatraju jednim od najboljih argentinskih trenera u povijesti.

Dok Jurića hvale, jednog drugog Hrvata u talijanskim medijima kude. Naime, nisu baš svi u Italiji sigurni da je Napoli napravio dobar posao dovođenjem bivšeg dinamovca Marka Roga, a jedan je od njih i direktor Catanije Pietro Lo Monaco.

HNL je “smiješna” liga

– Platiti 16 milijuna eura takvog igrača je previše. Rog nema pobjednički mentalitet, on je samo dobar igrač. Došao je iz Hrvatske čija je liga gotovo smiješna. Dinamo tamo nema konkurenciju, a Rog je nekada bio na klupi – rekao je Lo Monaco koji je ipak pohvalio jednog bivšeg dinamovca.

– Marko Pjaca pravi je pobjednik, a njega je uzeo Juventus. Taj Pjaca mogao bi uskoro postati zvijezda Serije A – zaključio je Lo Monaco.

Mi se pak nadamo da će Rog uskoro pokazati direktoru Catanije da je u krivu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije