Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Bundović pogodio sa sirenom za pobjedu Cibone protiv Primorske

01.12.2019.
u 21:55

Ivan Novačić predvodio je Cibonu sa 28 koševa, Toni Katić i Filip Bundović su dodali po 11, dok su Lance Harris sa 14 i Žan Mark Šiško sa 13 poena bili najefikasniji kod Primorske.

Košarkaši Cibone u susretu su 9. kola regionalne ABA lige u KC "Dražen Petrović" svladalai Primorsku iz Kopera sa 80-78 (25-23, 25-23, 18-17, 12-15) košem Filipa Bundovića sa zvukom sirene.

Susret aktualnog hrvatskog i slovenskog prvaka protekao je u izjednačenoj igri tijekom svih 40 minuta, a na kraju je sretniji i spretniji bio hrvatski predstavnik.

Samo u posljednjih pola minute kod rezultata 78-78 obje su momčadi imale po nekoliko prilika, prvo je Novačić upropastio napad Cibone pogrešnim dodavanjem, samo da bi Harris tri i pol sekunde prije isteka vremena napravio prekršaj u napadu na Katiću. Nakon minute odmora koju je pozvao trener Cibone Ivan Velić lopta je došla do Bundovića koji je pogodio šut s pet metara preko Harrisa za četvrtu pobjedu ove sezone.

Ivan Novačić predvodio je Cibonu sa 28 koševa, Toni Katić i Filip Bundović su dodali po 11, dok su Lance Harris sa 14 i Žan Mark Šiško sa 13 poena bili najefikasniji kod Primorske.

Nakon devet kola Cibona ima omjer pobjeda i poraza 4-5, a Primorska 6-3.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije