Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na teren

Bundesliga počinje prva od liga petice, već 15. svibnja!

05.05.2020.
u 23:40

Nogomet se vraća, ali bez prisustva navijača i uz strogo poštivanje pravilnika o zaštiti nogometaša

I dok je Francuska svoje nogometno prvenstvo prekinula, a Premiership, La Liga te Serie A još uvijek čekaju znak za nastavak, Bundesliga je jučer dobila zeleno svjetlo za povratak utakmicama.

Njemačka liga bit će tako prva od pet najjačih europskih koja će se nastaviti nakon dvomjesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Povratak na teren najboljih klubova u Njemačkoj planiran je već 15. svibnja, odlučila je tako tamošnja vlada na čelu s Angelom Merkel.

Nogomet se vraća, ali bez prisustva navijača i uz strogo poštivanje pravilnika o zaštiti nogometaša.

Prethodnih dana klubovi iz Bundeslige obavili su i testiranja na koronavirus (od svih nogometaša pozitivna su bila samo trojica iz Kölna), a već nekoliko tjedana otvoreni su i trening-kampovi u kojima igrači treniraju individualno ili u skupinama.

Do kraja prvenstva ostalo je još devet kola te završnica kupa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:51 06.05.2020.

Malo prerano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije