Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rješavanje suvišnih

Buljat i Jertec moraju na trening u sedam sati

Mate Peroš
Tino Jurić
14.01.2010.
u 17:44

Ne postignu li se u Hajduku do nedjelje dogovori o smanjenju plaća, možda neki od igrača i ne otputuju u Španjolsku.

Pregovori i razgovori s najskupljim igračima su tabu-tema u Poljudu.

Ured Hajdukova predsjednika Joška Svaguše pohodila su šestorica najskupljih (Vejić, Andrić, Cernat, Šerić i braća Sharbini), ali o tome vlada zavjet šutnje.

Svaguša se trudi na sve načine, svjestan je teške financijske situacije, koje će valjda uskoro postati svjesni i igrači, a poljudski čelnici u pripremi imaju i najcrnji scenarij. Ne postignu li se do nedjelje dogovori o smanjenju plaća, možda neki i ne otputuju u Španjolsku. Ipak, teško je vjerovati u to, jer radi se o važnim igračima, standardnima u prvoj momčadi.

Svaguša bi želio smanjiti fiksne iznose u ugovorima, ali igračima bi dao mogućnost gotovo iste zarade. S time da bonusi ne bi bili po odigranim utakmicama, već po rezultatima. Što je i puno poštenije.

Tako bi pojedini igrači za domaću pobjedu dobivali po tisuću eura, pobjeda u gostima vrijedila bi dvostruko. Posebno bi i bogati igrači bili premirani za osvajanje trofeja.

A Hajduk je izabrao način kako natjerati one s liste viška da napuste klub. Tako su Marijan Buljat i Dario Jertec dobili naredbu da se na treningu pojave u sedam sati ujutro, a na terenu će ih čekati kondicijski trener Duje Poljak. To je prva metoda.

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:18 14.01.2010.

Baš me je iznenadilo da se i u rekreativnim ligama poput HNL trenira ovako žustro i več od 7 sati ujutro..Iako treba reči da je HNK Hajduk dosta ozbiljan rekreativni klub koji ponekad čak do septembra izdrži u Evro kupovima..

SA
sammirvan
18:50 14.01.2010.

Hajduk je toliko jadan da će na kraju uz samu plaću tim igračima morati plaćati i za mobbing. Pa tko im je kriv što su potpisali skoro 60?!?!?! igrača. To je zapravo realnost Hrvatske, neobrazovani poduzetnici (prijevoznici novca i humanitarne pomoći) i obrazovani kriminalci potpisuju ugovore, a onda ih se ne bi pridržavali. Glavno da se pljuje po novinama Mamića zbog 2 igrača svake godine, a ovi imaju 30 igrača previše.

Avatar dinameze
dinameze
09:30 15.01.2010.

kao prvo ja sam DINAMOVAC ali ima li neko u ovoj lijepoj našoj tko ne bi u 7h počeo sa poslom kojim se bavi za 250 000 EURA,pa to je njihov posao.Druga je stvar ovo oko rezanja ugovora oni su potpisali ponuđeno što mislite hoće li u LIVERPOOLU revidirati ugovore,zato mislim da bi trebali odgovarati oni koji su s njima potpisali ugovore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije