Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE

Bujna plavuša s finala LP-a doznala sjajne vijesti i pokazala guzu!

Kinsey Wolanski
Foto: Printscreen Youtube
1/9
07.06.2019.
u 08:58

Wolanski danas ima 2,7 milijuna pratitelja na Instagramu što je ogroman skok s obzirom na to da ih je prije finala imala 300-njak tisuća.

Kinsey Wolanski, djevojka koja je postala slavna nakon što je polugola nakratko prekinula finale Lige prvaka u Madridu, vratila se na Instagram.

Naime, ova društvena mreža nakon utakmice Liverpoola i Tottenhama joj je blokirala profil. To je bio veliki udarac za 23-godišnjakinju koja je sve to napravila radi popularnosti.

- Kad dođeš do 2,5 milijuna pratitelja pa ti hakiraju profil. Ovo je emotivni rollercoaster - javila se tada Wolanski na Twitteru. Kasnije se pokazalo da joj profil nije hakiran nego ju je Instagram blokirao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IM BACK and AT IT AGAIN ⚽️🏃‍♀️

Objavu dijeli Kinsey Wolanski (@kinsey_sue)

Wolanski danas ima 2,7 milijuna pratitelja na Instagramu što je ogroman skok s obzirom na to da ih je prije finala imala 300-njak tisuća.

U objavama se prisjetila svojeg utrčavanja na teren. Tako je objavila fotografiju na kojoj je Harry Winks čudno gleda dok je zaštitari odvode s terena.

- Jesam li igrača s brojem osam previše omela - napisala je opisu fotografije.

A njezin dečko Vitalij Zdoroveckij objavio je video u kojem se vidi kako su izgledale pripreme za upad na finale Lige prvaka te reakcije nakon što im je to uspjelo. 

Mnogima nije promaknulo to što je Kinsey Wolanski u tom videu "twerkala" i pokazala guzu. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Melankolija
Melankolija
10:32 07.06.2019.

Svaki talent treba nagraditi.

ZA
zagabria2
09:46 07.06.2019.

Svaka čast ovima na stadionu, nitko joj ne gleda u d*pe i s*se. Pravi profesionalci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije