Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO REKAO

Buffon: Skandal je što Neymar nije osvojio Zlatnu loptu

Gianluigi Buffon
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.12.2018.
u 12:15

– Na kraju karijere ću vam reći što mi Liga prvaka znači. Nikad neću izdati svoje ideale i snove za novac. Da mi je to važno, ranije bih napustio Juventus.

Gianluigi Buffon ovog je ljeta napustio Juventus i potpisao za PSG, gdje svlačionicu dijeli s Neymarom i Kylianom Mbappeom.

– Igrao sam s mnogo pobjednika i želim igrati s njima, čak i s Ronaldom. No, nije kao da u Parizu nema pobjednika. Mbappe i Neymar imaju takav pedigre – započeo je razgovor za Corriere della Sera Buffon pa nastavio:

– Mogu reći da je skandal što Neymar još nije osvojio Zlatnu loptu. On i Mbappe nevjerojatni su talenti i mogu dominirati sljedećih deset godina.

Legendarni vratar ističe da novac nije razlog njegova transfera u PSG, a od velikih trofeja nedostaje mu jedino Liga prvaka.

– Na kraju karijere reći ću vam što mi Liga prvaka znači. Nikad neću izdati svoje ideale i snove za novac. Da mi je to važno, ranije bih napustio Juventus.

>> Pogledajte i glazbeni spot nogometaša koji je postao hit

Komentara 14

JE
jetix
12:32 31.12.2018.

Neymar može jedino oskara dobit

BU
Bubalamala
13:12 31.12.2018.

Nitko ti ne brani da za tebe Neymar bude najbolji,svatko ima pravo iznijet svoje mišljenje ali struka je ta koja odlučuje a oni su bili uvjerljivo za Modrića.

Avatar jumanji
jumanji
12:39 31.12.2018.

i mene čudi što do sada nije osvojio ni jednu zlatnu loptu pored takvog talenta to je čudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije