Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatsko prvenstvo

Budućnost vaterpolista Mladosti odredit će utakmice protiv Jadrana

Jug Mladost vaterpolo
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
25.04.2018.
u 00:14

Ove utakmice s Jadranom odredit će naše ambicije za iduću godinu u kojoj ćemo pokušati zadržati ovu momčad i nabaviti još dva pojačanja i to prije svega na poziciji bekova - kazao je Bajić

Dvije ili tri polufinalne utakmice protiv splitskog Jadrana odredit će ovu, ali i u mnogome utjecati i na iduću sezonu vaterpolista zagrebačke Mladosti.

- Nakon osvajanja drugog mjesta u Regionalnoj vaterpolskoj ligi vjerujem da su pred nama dvije ili tri odlučujuće polufinalne utakmice prvenstva Hrvatske protiv splitskog Jadrana nakon kojih ćemo moći reći koliko nam je ova sezona bila uspješna, ali i na koje igrače možemo računati u budućnosti računati. Uvjeren sam da ćemo mi i u drugom četvrtfinalnom susretu pobijediti gradskog rivala Medveščak baš kao što će Jadran, nakon što je u prvoj utakmici u Rijeci odigrao 10-10 protiv Primorja, u uzvratu u Splitu pobijediti odabranike Igora Hinića  i plasirati se u polufinale - rekao je trener zagrebačke Mladosti Zoran Bajić te dodao:

Jug Mladost vaterpolo
1/6

- Uz sav respekt Jadranu koji sada igra bolje nego prijašnjih mjeseci vjerujem da ćemo mi uspjeti izboriti plasman u finalu u kojem ćemo sigurno pružiti veći otpor favoriziranom Jugu od onoga kojeg smo pružili u nedavnom finalu Regionalne vaterpolske lige.

Po njegovim riječima čak sedmorici igrača na kraju sezone ističu ugovori.

- Ove utakmice s Jadranom odredit će naše ambicije za iduću godinu u kojoj ćemo pokušati zadržati ovu momčad i nabaviti još dva pojačanja i to prije svega na poziciji bekova - kazao je Bajić, a da to neće niti nimalo lagana zadaća potvrdile su riječi standardnog prvotimca i bivšeg reprezentativca Luke Bukića. 

- Ja sam jedan od sedmorice igrača kojima ističe ugovor i nisam siguran hoću li nastaviti karijeru u Mladosti, ali znam da ove sezone neću igrati za reprezentaciju - kazao je samozatajni Bukić ostavljajući mogućnost da se, ako igrama i zalaganjem zasluži, ponovno nađe na popisu izbornika Ivice Tucka.

Da neće biti lako zadržati momčad na okupu svjestan je i v.d. direktora Mladosti Milorad Damjanić.

- Mi smo već četiri godine u predstečajnom postupku tijekom kojeg smo dug od devet milijuna kuna sveli na trenutačnih tri milijuna duga s trendom daljnjeg smanjivanja u čemu nam najviše pomaže sportski savez grada - kazao je Damjanić i naglasio da klub posljednjih godina uredno izvršava sve svoje obveze prema igračima, ali da mu zbog prijašnjih dugovanja prema igračima "nad glavom stalno visi ovrha". 

Jedan od igrača koji će i naredne godine nositi kapicu Mladosti je reprezentativni vratar i kapetan "Žabaca sa Save" Ivan Marcelić.

- Ja sam nedavno potpisao novi ugovor i ostajem u Zagrebu, a vjerujem da ćemo i iduće godine moći okupiti respektabilnu momčad koja bi se kvalitetom trebala još više približiti za sada nedodirljivom Jugu CO, a pokušat ćemo i kroz neka međunarodna natjecanja podignuti kvalitetu igre - zaključio je Marcelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije