Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA
Povratak na članak

Budućnost nakon kontroverznog finala ima drastičan zahtjev

Podgoričani su u priopćenju nakon izvanredne sjednice Upravnog odbora svog kluba naveli kako su dužni i o svemu izvijestiti i Euroligu, jer je na spomenutoj utakmici "eskaliralo rasističko i nacionalističko navijanje domaćih navijača".

Komentari 12

KR
kruti30
15:28 25.04.2019.

kolko dežurnih otadžbinaca po direktivi na nekom čudnom jeziku odmah trola čim je riječ o čet.ničkom klubiću iz istočne vuko.ebine, ihihihi

VL
DU
Deleted user
08:20 25.04.2019.

S vremenom će jugonostalgičari izumrijeti a onda će i ovi nakaradni ostaci jugoliga propale države nestati. Nacionalne lige danas suverenih zemalja bivše propale jugoslavije će dobiti na važnosti i opstati kao jedine i logične. I dobro je što je takoo jer će onda zavladati Mir. A onima koji još uvijek misle da bi moglo doći do obnove bivše države postat će jasno da se to više nikada neće dogoditi. Vrijeme radi za nas i uskoro ćemo biti svjedoci kako zemlje bivše države jedna za drugom napuštaju ova nakaradna i svađalačka ligaška natjecanja bivše države. To nikome više netreba

VL
TR
trabant7
06:52 25.04.2019.

Već godinama sa nasiljem do titule, sramota za košarku.

VL
KR
kruti30
08:23 25.04.2019.

a kaj su očekivali u toj zločinačkoj vuko.ebini, pa to su genocidaši poznati cijelom svijetu tako da su pogriješili što su se vratili na parket, .ebeš bilo kakve kazne, nek primitivni otadžbinci igraju sami sa sobom to smeće od lige ako već moraju po dekretu bit prvi, NEBITNI SU!!!!

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
22:09 24.04.2019.

treba napustit ligu pa nek se cetnici uhvate za uši i igraju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.