Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Zekić

Budu li suci ovako dijelili kartone svako drugo kolo igrat ću s pričuvama

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
30.07.2018.
u 08:30

Odigrali smo derbi koji ćemo pamtiti - istaknuo je trener Osijeka

U derbiju 1. kola Prve HNL Osijek je u Gradskom vrtu nakon sjajne igre pobijedio Hajduk s 4:1. Osječani su ovim trijumfom najavili kako bi ove sezone mogli pucati vrlo visoko.

Ono što je nedostajalo Osječanima u europskim utakmicama napokon se posložilo. Bili su agresivniji, a debitant Guti koji se upisao i u strijelce je pružio sigurnost u obrani zajedno s povratnikom Škorićem.

Zoran Zekić
1/9

- Imali smo tri treninga, odigrao je vrhunski,osim što mu je Nižić pobjegao kod gola, a to mu se ne smije dešavati. Bit će jedan lider naše momčadi, već je pohvatao nekoliko najvažnijih riječi. Dobili smo snagu jednu u njemu i bit će iz utakmice u utakmicu sve bolji, a pored njega će biti bolji biti i Mudražija i Grgić, a Mile Škorić  - ako on uopće i može biti bolji... - nahvalio je svoj stoperski par nakon utakmice Zoran Zekić, piše Goal.

Osijek je rano primio pogodak, ali Henty je u 20 minuti sve vratio na početak. Nakon toga je počeo Hajdukov pad.

Sudac Fran Jović pokazao je devet žutih, od toga čak sedam igračima Osijeka. Zbog dvije opomene Osijeku je isključen Pilj u sudačkoj nadoknadi.

- Kartoni? Bili smo agresivni, a sudac je zauzeo takav kriterij. Ako se ovako budu dijelili kartoni onda ćemo svako drugo kolo imati rezervnu momčad - kaže Zekić i nastavlja:

- Odigrali smo derbi koji ćemo pamtiti. I protiv Rangersa smo igrali jako dobro, nedostajao je samo pogodak da ugođaj bude poput ovoga. Čestitam igračima koji su nakon psihičkog i fizičkog pražnjenja odgovorili na ovakav način i navijačima na sjajnom navijanju. Srećom smo se nakon Hajdukova gola brzo vratili, iz dvije prekrasne akcije, ne zna se koji je ljepši gol, a onda smo u drugom poluvremenu bili pametni i mogli smo još koji put biti mirniji pred golom.

>> Pogledajte 10 Top hitova vatrenih i zašto ih volimo još više

Hajdukov trener Željko Kopić nije skrivao nezadovoljstvo nakon poraza.

- Dobro smo ušli u utakmicu, a nakon toga smo imali nekoliko jako loših defenzivnih reakcija i u dvije minute smo primili dva gola. U posljednjem razdoblju igre nismo bili pravi ni okomiti i nismo rješavali situacije jedan na jedan. Sve što se moglo loše dogoditi i otići na kontra stranu, danas - otišlo je -  rekao je Željko Kopić i dodao:

- Znamo da Osijek uvijek kod kuće igra agresivno. Još uvijek sam vjerovao da u drugom poluvremenu možemo preokrenuti, ali ostali smo bez vratara Duke i Nižića te je dosuđen jedanaesterac za Osijek.

Komentara 20

NP
npravednost
09:34 30.07.2018.

Odličan start našeg ajduka - ali odmah na startu se umješao mamić ! Orjuna se mora više angažirati !

BI
billynik
09:08 30.07.2018.

Opet se umiješao Mamić i taj HNS pa je Hajduk morao izgubiti.

Avatar white socks
white socks
08:49 30.07.2018.

Suci se boje torcide i zato navijaju za hajduk, dijele kartone, sude penale... Dobro ste prošli jer "niko ne sme hajduk da bije". Dabogda sve izgubili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije