Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Bucksi poveli 2:0 protiv Toronta, sjajan Antetokounmpo

Giannis Antetokounmpo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.05.2019.
u 11:33

Kod Toronta ponovno je bio najbolji Kawhi Leonard s 31 košem i 8 skokova. Kyle Lowry dodao je 15 poena, ali uz slab šut (4-13), a Norman Powell je ubacio 14 koševa. Opet je podbacio centar Marc Gasol, koji je ostvario samo dva koša (šut 1-9)

Košarkaši Milwaukee Bucksa na svom su terenu svladali Toronto Raptorse sa 125-103, te su u finalu Istočne konferencije NBA lige u seriji na četiri pobjede poveli s 2-0. 

Milwaukee je krenuo silovito od samog početka utakmice i već nakon prve četvrtine imao je 14 koševa prednosti (35-21). Gosti niti u jednom trenutku nisu pronašli igru kojom bi se suprotstavili Milwaukeeju, i u zadnje dvije četvrtine najbolje što su mogli je da dođu na 13 poena zaostatka.

"Igrali smo slabo i već na početku smo im dopustili da se razigraju i napune samopouzdanjem. Bili smo spori i nismo imali nikakvih šansi", izjavio je trener Toronta Nick Nurse.

Milwaukee je predvodio fenomenalni grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo, kandidat za MVP-a, koji je upisao 30 poena i 17 skokova. Još petorica igrača imali su dvoznamenkasti učinak, Ersan Ilyasova ubacio je 17, Nikola Mirotić 15, Malcolm Brogdon 14, George Hill 13, a  Khris Middleton 12 koševa.

Kod Toronta ponovno je bio najbolji Kawhi Leonard s 31 košem i 8 skokova. Kyle Lowry dodao je 15 poena, ali uz slab šut (4-13), a Norman Powell je ubacio 14 koševa. Opet je podbacio centar Marc Gasol, koji je ostvario samo dva koša (šut 1-9).

Sljedeća utakmica je u Torontu u ponedjeljak ujutro po hrvatskom vremenu (01.00 sat).

>>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
15:50 18.05.2019.

kao da to nas zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije