Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poćelo je, počelo

Brzo će ga Nijemci ludo zavoljeti: Olmo zabio krasan prvijenac za Leipzig!

Dani Olmo
Foto: DPA/Pixsell
1/4
04.02.2020.
u 20:26

Sjajnom su Španjolcu trebale sveukupno samo 44 minute da upiše svoj prvi 'njemački gol'

Nije dugo trebalo čekati da Dani Olmo počne pokazivati njemačkim gledateljima zašto je iz zagrebačkoga Dinama dogurao sve do seniorske španjolske reprezentacije.

Novi član Leipziga zabio je već u svom drugom nastupu, s time da je protiv Borussije iz Mönchengladbacha u prvenstvu odigrao samo 21 minutu.

Olmo je i u utorak navečer u kup utakmici protiv Eintrachta ušao s klupe, na poluvremenu je zamijenio Amadoua Haidaru, te se nakon samo 23 minute provedene u igri upisao u strijelce.

Najprije je krasno prebacio dugu loptu na lijevu stranu Angelinu, a potom je i majstorski pogodio s 15 metara donji desni kut nakon što je njegov suigrač Timo Werner lukavo preskočio povratnu loptu španjolskog braniča.

Na veliku žalost navijača Leipziga, Olmo nije uspio spriječiti poraz svoje momčad i ispadanje iz osmine finala Njemačkoga kupa iako je još dvaput odlično zaprijetio.

Eintracht je naposljetku slavio rezultatom 3:1, a golove su postigli Andre Silva u 17. minuti iz najstrože kazne i Filip Kostić po povratku s poluvremena (51. minuta) te u sudačkoj nadoknadi.

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Idler 3
Idler 3
20:52 04.02.2020.

Puno sreće malac 😊

BE
Beitsche1
21:20 04.02.2020.

Olmić. Sretno

MI
mirko0410
09:31 05.02.2020.

U Leipzigu nisu niti svjesni kakvog su igrača doveli, u mi budemo uskoro,ako ne prije onda na jesen vidjeli koliko je bio dobar i kakvu je donosio prevagu na terenu. Stvarno mu želim da bude jednog dana kapetan Barcelone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije