Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MILOSTI
Povratak na članak

Brutalna kazna za Srbiju jer je Vlada zabranila utakmicu protiv Kosova

- Preostale utakmice Norveške, Slovačke i Kosova bit će odigrane prema predviđenom rasporedu.

Komentari 11

ZG
zg223
20:24 23.03.2018.

bravo za 'zapadnu' drzavu srbiju..haha

VL
SV
sven222
20:11 23.03.2018.

Bog me ubio ako su ovi iz EHF-a normalni !!!! ako sam dobro razumio Srbija je domaćin kvalifikacijskog turnira sa kojeg su izbacili domaćina a ostale utakmice će se odigrati po planu !! zar oni stvarno misle da će too uspjeti nakon izbacivanja domaćina ???? ako je država odgodila utakmicu zbog sigurnosnog razloga jer bi život igračica ( djece ) bio ugrožen, zašto misle iz EHF-a da će se nešto promijeniti a ne samo sada pogoršati !!!??? ne opravdavam srpsku državu ali dali bi EHF-u bilo draže da je neko dijete stradalo pa da izdaju priglupa saopćenja !!!!! oni su ili preveliki optimisti ili su stvarno gl.pi do boli i ne razumiju neke stvari...glupo je bilo staviti Srbiju kao domaćina a Kosovo je suparnik....to je stvarno naivno i glupo da ne kažem zlobno !!!!

VL
DE
desperadikus
20:58 23.03.2018.

pokrenule su se velike grupe pretezno nacionalno orjentisanih navijaca.Nijedna utakmica nije vredna ljudskog zivota.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:45 23.03.2018.

"brutalna kazna"....jel bi konačno mogli začet hrvatski povedat ??? Eto ja bogec ne razmem naslov ?!

VL
DU
Deleted user
21:06 23.03.2018.

I ti se navijači ne znaju malo strpit, pa sad kad vučko složi objavu o kolevki imat će dobar razlog za divljanje i razbijanje po gradu pa nek si s razlogom daju oduška.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.