Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskočio umjesto Pjace

Evo što je Bruno Petković izjavio nakon Dalićeva poziva u reprezentaciju

Bruno Petković
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
11.03.2019.
u 16:15

Nadam se da ću ispuniti očekivanja izbornika, navijača ali i samog sebe. Veselim se okupljanju vatrenih. Iako sam se nadao pozivu, nisam htio da on stigne zbog ozljede Marka Pjace kojeg ovim putem puno pozdravljam s nadom da će se što prije oporaviti - rekao je Bruno Petković

Dinamov napadač Bruno Petković dobio je poziv izbornika Zlatka Dalića za kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom.

Petković je bio među četvoricom igrača s pretpozivima za susrete kvalifikacija za EP, a nakon što se Marko Pjaca teško ozlijedio na treningu Fiorentine, pozvan je u najbolju vrstu. Pjaci su stradali križni ligamenti lijevog koljena i izvan terena će biti oko šest mjeseci.

>> Pogledajte video: Dani Olmo otkrio zanimljivost o reprezentaciji

- Iznimno sam sretan što sam dobio poziv izbornika Dalića. Oduvijek sam govorio kako mi je reprezentacija Hrvatske jedan od najvećih sportskih ciljeva u karijeri i da ću napraviti sve od sebe da jednoga dana dobijem priliku u tom društvu. Nadam se da ću ispuniti očekivanja izbornika, navijača ali i samog sebe. Veselim se okupljanju vatrenih. Iako sam se nadao pozivu, nisam htio da on stigne zbog ozljede Marka Pjace kojeg ovim putem puno pozdravljam s nadom da će se što prije oporaviti - rekao je Bruno Petković.

Komentara 7

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
17:58 11.03.2019.

Bravo Bruno. Odličan igrač. Kramarić Perišić Petković napad.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:13 11.03.2019.

A gospe ti Daliću.... pa di van je Palaversa ?

DU
Deleted user
17:29 11.03.2019.

A ća nije Maglicu zva.Lopovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije