Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAC ODLIČAN

Bruno Marić: Tudor mi je rekao da sam sudac za Ligu prvaka!

'15.09.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 09. kolo, NK Lokomotiva - RNK Split. Sudac Bruno Maric. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
28.10.2013.
u 11:30

Ako u sebi ima imalo morala, Ivan Peraić, povjerenik za suđenje Prve HNL, ponudit će u ponedjeljak ostavku.

Ako u sebi ima imalo morala, povjerenik za suđenje Prve HNL Ivan Peraić ponudit će u ponedjeljak ostavku. Nakon što je svjesno poslao suca Brunu Marića u poljudsko grotlo da "izgori" na utakmici Hajduk – Lokomotiva (3:1) i nakon što je tu zločestu odluku potvrdio bolesnom rečenicom "Marića nije šteta potrošiti", Peraić više nema što raditi u nogometnoj organizaciji. Svjedočili smo vrlo dobrom derbiju i – odličnom suđenju Brune Marića. I najmanje što Peraić može učiniti za dobrobit hrvatskog nogometa svakako je lagani odlazak u vlastita bespuća, daleko od sporta. Takvi ljudi, koji svjesno žele inicirati nerede i nemire, apsolutno su suvišni i nadajmo se da će se predsjednik HNS-a Davor Šuker malo pozabaviti ovim problemom. I Peraiću uručiti "peraju", kako je to slikovito rekao trener Lokomotive, Tomislav Ivković. A Bruno Marić zapravo je jedva odsudio splitski derbi. Na zagrijavanju je osjetio bol u lisnom mišiću...

– Nisam mogao stati na nogu! Iako bi mnogi na mom mjestu prepustili suđenje četvrtom sucu, ni u ludilu to nisam želio učiniti! Tretmanom mi je pomogao fizioterapeut Lokomotive Igor Bartolović. Hvala i trenerima, Ivkoviću i Tudoru! Tudor mi je rekao da se ne slaže s onim što govore u njegovu klubu te da sa mnom ima odlična iskustva i da sam ja "sudac za Ligu prvaka"... Inače, i ja sam vrlo zadovoljan svojim suđenjem – kaže Marić. (Predrag Jurišić)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije