Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE BOLJI OD LUKE'

Vatreni oduševio: 'Bili bi glupi da ga puste u Real i daju Luki 10 mil. €'

Luka Modrić i Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
01.11.2018.
u 13:55

- Postoji igrač koji je simbol preporoda Intera, ali i igrač koji je ogroman potencijal te budućnost Intera.

U siječnju ove godine Marcelo Brozović već je sve dogovorio sa Sevillom, te mu je preostalo samo otputovati U Španjolsku i potpisati ugovor.

Transfer je u posljednji trenutak stopiran jer Inter nije pronašao zamjenu za hrvatskog veznjak.

Danas se pokazuje da su nerazzurri napravili odličan potez jer Brozović je danas jedan od najboljih igrača momčadi.

Talijani su oduševljeni njegovim igrama, a novinar Tuttosporta Fabio Ravezzani koji tvrde da je danas mnogo bolji igrač od Luke Modrića!

Foto: Reuters/Pixsell

- Postoji igrač koji je simbol preporoda Intera, ali i igrač koji je ogroman potencijal te budućnost Intera. Njegovo ime je Marcelo Brozović, jedan od tri najbolja veznjaka u Serie A - napisao je Ravezzani pa nastavio:

- Sjajna ideja bila je dati mu povjerenje i ključnu ulogu u veznom redu. Prije nekoliko mjeseci izgledao je kao da bi tu ulogu samo dostojanstveno mogao pokriti Modrić.

- Danas, samo tri mjeseca kasnije, postavlja se legitimno pitanje, treba li Interu Modrić s takvim Brozovićem. Jeste li sigurni da bi Inter u siječnju ili lipnju napravio dobar posao kada bi Modrić dao godišnju plaću od deset milijuna eura neto za sljedeće tri godine?

- Da Real predloži zamjenu Modrića i Brozovića, u Interu bi bili glupi ako bi to prihvatili. Time je sve rečeno.

>> Pogledajte i što Džajić kaže tko bi pobijedio da igraju Dinamo i Zvezda

Komentara 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:22 01.11.2018.

" zamjenu za hrvtaskog veznjak", " kada bi Modrić dao "... uuu gramatike, još će ispast da je pisac teksta @EU JANEZ

WE
weAreCro
17:12 01.11.2018.

Vidjelo se protiv Barce prosli tjedan kakav je igrac Broz, o tome je uopce glupo raspravljati jer nije ni do koljena Modricu. Meni nije jasno da ti nasi igraci (osim Mandže) koji igraju u Italiji ne vide da odlaskom u talijansku ligu rade korak nazad u karijeri. Osim Juventusa ostali su im klubovi na razini Portugalske, Nizosemske ili Belgijske lige.

BU
Bubalamala
15:33 01.11.2018.

Broz se očito uozbiljio i takav može birati gdje će igra.Inter živi od njegove raskošne igre pa se možemo nadati da će u reprezentaciji postati gospodar sredine terena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije