Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 101. do 750. mjesta

Britanski savez pomaže tenisačima i trenerima koji su ostali bez prihoda

Teniska loptica
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
06.04.2020.
u 23:38

Novac će dobiti oni koji su najviše pogođeni pandemijom, oni koji su ostali bez prihoda a ne primaju od Saveza novac po nekoj drugoj osnovi, a koji moraju plaćati račune ili izdržavati obitelji

Britanski teniski savez pripremio je paket pomoći vrijedan 20 milijuna funti (oko 173 milijuna kuna) za subvencije i beskamatne zajmove svojim tenisačima i teniskim trenerima koji su ostali bez prihoda zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Kad su igrači i igračice u pitanju, u obzir dolaze oni koji su plasirani od 101. do 750. mjesta u pojedinačnoj konkurenciji te od 101. do 250. mjesta u konkurenciji parova. Za ove bolje plasirane pretpostavlja se da se mogu i sami snaći.

Novac će dobiti oni koji su najviše pogođeni pandemijom, oni koji su ostali bez prihoda a ne primaju od Saveza novac po nekoj drugoj osnovi, a koji moraju plaćati račune ili izdržavati obitelji.

Istim je paketom mjera odobrena i pomoć za zaštitu teniske baze, uključujući klubove, teniske škole i dvije nacionalne akademije.

Krenule su i uštede, izvršni direktor Saveza Scott Lloyd i ostali zaposlenici Saveza primat će sljedećih mjeseci 20 posto manju plaću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije