Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž Kek:

Brine me strah mojih igrača, a nitko više neće 'leći' pred Rijekom

Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
11.08.2017.
u 21:55

Pred nama su veliki izazovi, za četiri dana stiže Pirej. Neće nam biti lako, ali možemo sve ovo prebroditi - tvrdi Kek.

Rijeka je upisala drugi uzastopni poraz, a trener Matjaž Kek čestitao je Dinamu na pobjedi (2:0).

- U prvom dijelu nismo bili odlučni niti agresivni. A kvalitetan suparnik to uvijek iskoristi. U nastavku smo digli ritam, pokušali promjenama doći do gola. Pojačali smo pritisak nakon isključenja Lecjaksa, ali kada toliko ne zabijete, morate čestitati suparniku na pobjedi - rekao je Kek, piše Goal.

- Veliko hvala navijačima na podršci, to je bitno za ekipu. Momčad je htjela, išli smo naprijed, ali kada takve stvari ne zabite - morate izgubiti. Zabrinjava me zašto imamo takav respekt, pa čak i strah. Rekao sam igračima neka prihvate energiju s tribina i daju sve od sebe. Realizacija nije dobra, pa tri utakmice nismo zabili gol - dodao je slovenski stručnjak pa nastavio:

Matjaž Kek
1/2

- Pred nama je puno rada, moramo se smiriti. Pronaći opet agresivnost i brzinu, a onda će doći sve ostalo. No, veseli me podrška ekipi koja je to zaslužila. Pao je i taj mit Rujevice, Dinamo je ovo zaslužio. Kod nas nema nikakve drame, preuzet ćemo odgovoronost. Prije svega ja, pa ja sam trener. Dinamo je nama čestitao na duploj kruni, mi sada moramo čestitati njima. 

Matjaž Kek
1/9

Ima li ova Rijeka dovoljno kvalitete u igračkom kadru za ritam srijeda - subota do kraja kalendarske godine?

- Igrači koji daju sve od sebe imaju moju podršku, kad ekipa dođe do vrhunca, onda je uvijek sljedeći period zahtjevan. To zahtjeva puno dobrih odluka, treba vjerovati u ekipu, u naš rad. Čeka nas još osam europskih utakmica, čeka nas HNL gdje nitko neće 'leći' pred Rijekom, to je prilično zahtjevno. Imamo igrača, moraju dobiti minutažu. E sad želim vidjeti ono 'Zajedno smo Rijeka'. Pred nama su veliki izazovi, za četiri dana stiže Pirej. Neće nam biti lako, ali možemo sve ovo prebroditi - završio je Matjaž Kek.

Ključne riječi

Komentara 26

ZR
Ze Roberto u
22:36 11.08.2017.

Glumče Kek...tri udarca u okvir gola u utakmici.!! O kakovim ti to šansama pričas..?! Možda t suđenje nije bilo dobro? Jedino Pejin ne vidi igranje rukom "igračine" Žute, a vidi se iz aviona! A onda, na delirij tebe i tvojih"igračina"ačina" taj isti isklučuje dinamovog igrača...! Da još sad igrate gol nebi zabili.. .

DU
Deleted user
22:42 11.08.2017.

od rijeke smo vidli 2-3 protuavinska šuta,čak i s igračem više inferiorni

GE
genex
22:50 11.08.2017.

kek je inače poznat po objektivnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije