Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glory

Brestovac jednom objavom otkrio što misli o meču protiv Verhoevena

08.03.2014., Zagreb - Borilacki turnir Glory 14 koji se odrzava u zagrebackoj Areni. Mladen Brestovac - Jahfarr Wilnis. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/5
05.06.2018.
u 12:29

Mladen i njegovi navijači svakako mogu biti ponosni na ono što je on napravio u Birminghamu, a to je pohvalio i sam prvak

Mladen Brestovac niti iz drugog pokušaja nije uspio detronizirati najboljeg kickboxing teškaša današnjice, Rica Verhoevena. Mladen nakon meča još uvijek nije davao komentare o istom, no jedna objava na Instagramu zapravo je rekla dovoljno, piše Fight Site.

Bio je Mladen dobre volje odmah nakon meča, u kojem je dao sve od sebe, nekoliko puta snažno pogodio prvaka, ali je i sam bio svjestan ukupnog dojma u kojem je Verhoeven pogađao više i kvalitetnije te se puno bolje kretao, čime je zapravo kontrolirao ritam i tempo meča, odnosno doveo ga je na onu razinu kakva njemu najviše odgovara.

08.03.2014., Zagreb - Borilacki turnir Glory 14 koji se odrzava u zagrebackoj Areni. Mladen Brestovac - Jahfarr Wilnis. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
1/5

Što Mladen misli o meču i o svojoj izvedbi, najbolje se da zaključiti kroz objavu na Instagramu. Tamo je postavio svoju sliku raširenih ruku, a hashtagovi su rekli dovoljno.

Foto: Screenshot/reuters

Prvi je glasio “ne ide pa ne ide”, dok je drugim rekao “pobijedit ću te Rico iz 18. puta”. Još je dodaj onaj standardni “bit će bolje”.

Mladen i njegovi navijači svakako mogu biti ponosni na ono što je on napravio u Birminghamu, a to je pohvalio i sam prvak, koji je već ranije rekao da je Brestovac njegov najteži protivnik, odnosno protivnik protiv kojega mora najviše raditi i cijelo vrijeme paziti da se ne bi doveo u problemu. To je i ovog puta dobro odradio i još jednom zasluženo obranio titulu Glory prvaka teške kategorije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije