Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Publika želi domaće
Povratak na članak

Brekalov transfer je senzacija, ali i velika pljuska Dinamu

Neka se nitko ne naljuti, ali drugorazredni Portugalci, Rumunji i Brazilci nikada ne mogu zamijeniti domaćeg kvalitetnog igrača.

Komentari 99

DU
Deleted user
17:25 15.05.2016.

Još jedan promašeni članak sportske redakcije VL. Kakvih tu sve ima gluposti najbolje oslikava rečenica gdje novinar kobajagi pohvali omladinsku školu, ali odmah i napiše da je ona uspješna jer dovodi najbolje mlade igrače iz svih krajeva Hrvatske. Tako se radi propaganda, jer čitatelj to ne mora znati, ali jedan sportski novinar bi trebao znati da od 12 reprezentativaca iz te Brekalove generacije čak njih 8 su rođeni u Zagrebu i većini njih je Dinamo prvi i jedini klub. Npr. Brekalo je započeo trenirati u Dinamu i nikad nije zaigrao niti za jedan drugi klub, Još dvojica su iz okolice Zagreba (Bjelovar i Gorica), a samo dvojica su iz ostatka Hrvatske (Solin i Šibenik). U tom tonu mu je i cijeli članak kome je glavna namjera da se popljue klub koji je ove godine osvojio sva prvenstva Hrvatske od pionira do seniora, čiji seniori su igrali ligu prvaki a juniori nesretno izbačeni iz 1/4 LP. A što se tiče stranaca, baš svi su se pokazali kao pojačanja. Uz njih mladi igrači lakše stasaju a imaju puno toga i naučiti od njih. Sasvim sigurno će Čoriću biti lakše stasati uz jednog iskusnog igrača tipa Machada ili Benkoviću uz Sigalija. Druga je stvar što se novinar toliko razumije u nogomet pa smatra da Dinamo treba kupovati samo prvoklasnu robu tipa Ronaldo, Mesi,Ibrahimović pa ga ne zadovoljavaju reprezentativci Čilea, Alžira, Rumunjske, ali to samo pokazuje njegovo neznanje.

VL
DU
Deleted user
17:36 15.05.2016.

Karlo Ledinski ahahahahahahahahahah !!!! Jadan li si !Uvijek kontra! Dok se cijeli nogometni svijet divi trasferu i zavidi Dinamu ti kontra!?Prodati juniora od 17 godina,koji nije odigrao ni cijeli juniorski staž za 10 mil,eura i trasfer mislim među 5 najvećih u tom godištu svih vremena ,ti kontra!? Tko garantira da će Brekalo postati vrhunski igrač bez obzira na veliki talent? Velika je razlika između kadetskog ili juniorskog nogometa u nogometa liga petice.Možda se dokaže a možda i ne? Brekalo od proljeća može bez dozvole Dinama pregovarati sa kim hoće i za godinu dana napustiti Dinamo za 300 000 eura odštete bez da Dinano itko išta pita.Nešto slično kao sa Murićem.I ti to znaš jadniče ali svejedno rigaš po Dinamu.Mali dobiva ugovor od 1.3 mil eura po sezoni a potpisao na 5 godina! Tko bi to odbio i tko bi ga mogao zadržati? Sve to znaš ,ali svejedno kontra?Jadan i do boli i ti i tvoji urednici i zgužvani večernjak!!!

VL
AM
andrija.murlin
17:52 15.05.2016.

ledinski bi radje da Brekalo ode besplatno za par mjeseci...

VL
ED
europski dinamo
17:27 15.05.2016.

Nikako da jedan "novinar" napise na koji nacin sprijeciti odlazak recimo Brekala?

VL
MA
...Marsijanac
18:12 15.05.2016.

Opet podvale Ledinskog i bratije. Nije li Brekalo jasno izjavio da zeli otici bas kao i njegov otac.

VL
ZO
zoom
18:54 15.05.2016.

kakav novinarski jadnik! ne može podnijeti da je dinamo za klinca koji nije odigrao niti 4 utakmice dobio 10 mil.EUR, a hajduk toliko ne može dobiti za cijelu prvu momčad! hahhahaha, jadničeeeee

VL
DU
Deleted user
17:42 15.05.2016.

Predlažem nagradu za "najobjektivnijeg novinara godine" koja će nositi ime velikog novinarskog uma Karla Velikog Ledinskog !!!! Nagrada se može zvati npr ,"Karlo jadni" !

VL
PA
pappmisi
17:24 15.05.2016.

Zivimo u 21 stolecu, gospodaska situacija u Hrvatskoj, zelja mladog igraca i obitelji da dobije sto vise novca, u takvoj sitaciji , Zdravo Mamic cine sto je najbolje za SVE, i zato mu veliko Hvala, Dinamo nika da u povjestii nije imao ovakve uspjehe, nikada u povjesti igaci Dinama nisu igrali u Realu , Interu, Barseloni itd.Pozdrav iz Madjarske

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
18:14 15.05.2016.

a kao bolje bi bilo da ga se silom drži još jednu godinu,brekalo se duri i tako i igra cijelu sezonu pa onda ode badava u neki bogati klub. jel tako novinare

VL
AN
ANTIkomunist55
18:20 15.05.2016.

mozda je trebao prodat za 200000 eura kao sto pojedini klubovi prodaju svoje najbolje igrace koji vrijede vise... isad je pitanje jel mozda netko dobio ispod stola nesto love ali kad Mamic proda klinca za 10mil onda i drvlje i kamenje.... uglavnom Mamicu kapa do poda jer je kralj u svom poslu ni Perez mu nije do koljena koji plati igraca 15mil pa izgubi koji milijun

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
18:56 15.05.2016.

Sto ovaj novinar ocekuje? Brekalu istice ugovor za godinu dana, i on je cvrsto odlucio otici. Da ga mozda Dinamo nije trebao drzati do isteka ugovora i onda ga pustiti za nista? Dinamo se jednostavno ne moze natjecati sa bogatim evropskim klubovima kad su place igraca u pitanju. Cak i jedan Arsenal ili Liverpool gube igrace jer ih ne mogu platiti onoliko koliko placaju Manchester City, Barcelona ili Manchester United. "Bosmanovo pravilo" je promijenilo nogomet u korist igraca, ali i u korist bogatih klubova. Manji i siromasniji klubovi mogu zadrzati talentiranog igraca samo ako mogu platiti vise nego bogati, iako ni to ponekad nije dovoljno, kao u slucaju kad igrac zeli promijeniti klub po isteku ugovora. Vecina hrvatskih sportskih novinara pise samo s jednim ciljem..., oblatiti Dinamo i Mamice, a cinjenice ih pri tome ne zanimaju.

VL
DU
Deleted user
17:31 15.05.2016.

Karlo Ledinski ahahahahahahahahahah !!!! Jadan li si !Uvijek kontra! Dok se cijeli nogometni svijet divi trasferu i zavidi Dinamu ti kontra!?Prodati juniora od 17 godina,koji nije odigrao ni cijeli juniorski staž za 10 mil,eura i trasfer mislim među 5 najvećih u tom godištu svih vremena ,ti kontra!? Tko garantira da će Brekalo postati vrhunski igrač bez obzira na veliki talent? Velika je razlika između kadetskog ili juniorskog nogometa u nogometa liga petice.Možda se dokaže a možda i ne? Brekalo od proljeća može bez dozvole Dinama pregovarati sa kim hoće i za godinu dana napustiti Dinamo za 300 000 eura odštete bez da Dinano itko išta pita.Nešto slično kao sa Murićem.I ti to znaš jadniče ali svejedno rigaš po Dinamu.Mali dobiva ugovor 1.3

VL
DR
draxy
18:38 15.05.2016.

Očekujem da će Karlo istražiti da li su navijači ostavili sumnjivi paket na Old Trafordu nezadovoljni brojem domaćih igrača u Man. Unitedu.Slijede akcije navijača Arsenala,Barcelone,PSG-a....

VL
DR
draxy
18:32 15.05.2016.

Karlo će nam vjerovatno odgovoriti na pitanje zašto Dinamo nije prezimio u Europi 46 godina.Nisam znao da je Mamić tako dugo u klubu.

VL
Avatar peet
peet
19:37 15.05.2016.

Totalni promasaj od novinara. Hvala ti Dinamo sto si uspjesan, sto imas odlicnu skolu, sto nasi klinci igraju po najboljim Europskim klubovima. HVALA DINAMU I UPRAVI DINAMA.

VL
LI
Lik123
19:31 15.05.2016.

Ma nije bed, kad Ledinski i 200 preostalih s futsala počnu vodit klub (vidimo u Splitu kak to super zgleda) onda nema šanse da budu klinci odlazili sa 17 godina u nekakav Bayern ili Real za neke silne milje eura, već budu svi tu najmanje do 25 godine uz prepune tribine. Daj sjašite više s tog našeg Dinama kak vam se više da ga tolko mrcvarit, imate super uspješne i u narodu megapopularne lijepe priče, festivale demokracije i klubove koji pripadaju navijačima, bavite se malo njima.

VL
OV
Ovozemaljski
19:02 15.05.2016.

Da je Mamic Brekala prodao i za 100 mil. € opet bi se nasli pametni crvendaci koji bi nasli mane! Ma Maminjo nedaj se, radisni i domoljubni narod je uz tebe! Usao si u legendu za zivota, a to nije napravio nitko od tvojih dezurnih pljuvaca!

VL
ZG
zgrio
20:07 15.05.2016.

Ovaj novinar je rekao sve osim najbitnije stvari - kako zadržati talente u Hrvatskoj. Tako da je u stvar naslov pljuska njemu samomu

VL
MA
Majur
20:35 15.05.2016.

Vele da će mali imati oko milju eura za prvu sezonu plus dodatke-premije i svaku sezone će zarađivati više.Za koji tjedan mu ističe ugovor i nakon toga može bez odštete otići.Pitanja za novinara,jeli Dinamo u mogućnosti platiti godišnje toliku lovu jednom klincu?(a i da plate,misliš da ostali igrači ne registriraju tko koliko dobije,pa bi i oni tražili više što je normalno),drugo pitanje,ako Brekalo namjerava otići van nakon sezone jeli bolje prodati ga i uzeti toliku lovu ili da ode bez odštete?!Razumiješ ti to novinaru,ali radije pisati ovakve pamflete,zadovoljiti nalogodavce i mrzitelje,pod cijenu da "ispadneš teški >££%~>$".

VL
OV
Ovozemaljski
18:52 15.05.2016.

Maminjo najjaci si igrac u nogometnom biznisu, ne moze ti nitko nista, jaci si od sudbine, mogu samo da te mrze, oni sta te nevole... Hahaha vadis im mast, ti i Bandinjo, samo naprijed, izgradite i Zagreb i Dinamo, neka se ponosi cijela Hrvatska, zivijeli vi nama i ostvarivali ovakve rezultate jos sto godina, ovi u Sdp-u ce dotad vec umrijeti od tuge, zalosti i zavisti!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.