Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Brekalo asistirao, ali nije uspio spriječiti trijumf Ukrajinaca

Wolfsburg - Šahtar
Foto: DPA/Pixsell
12.03.2020.
u 23:05

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela dosuđen je i kazneni udarac za Nijemce, ali se Weghorst tragikomično poskliznuo prilikom izvođenja

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je asistent za gol Wolfsburga koji je pred praznim tribinama svog stadiona u prvoj utakmici osmine finala Europske lige izgubio od Šahtara s 1:2.

Šahtar je poveo preko Moraesa (17), a pet minuta kasnije Kovalenko je promašio kazneni udarac. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela dosuđen je i kazneni udarac za Nijemce, ali se Weghorst tragikomično poskliznuo prilikom izvođenja.

U 48. minuti izjednačio je Brooks na dodavanje Brekala, a u 73. minuti gosti su došli do pobjede nakon što je zabio Antonio. 

Bayer je u Glasgowu s 3:1 pobijedio Rangerse golovima Havertza (37pen), Aranguiza (68) i Baileya (88), dok je strijelac za Škote bio Edmundon (75). Borna Barišić je odigrao cijelu utakmicu za Rangerse. 

Na praznom stadionu Karaiskaki u Pireju Olympiacos i Wolverthampton su odigrali 1:1.Grci su u 29. minuti ostali bez isključenog Semeda, ali su ipak poveli u 54. preko El Arabija. Englezi su izjednačili u 68. minuti golom Pedra Neta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije