Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopačka na glavi

Brazilska zvijezda na neobičan način proslavila pogodak

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
11.01.2018.
u 09:51

Nakon što je zatresao mrežu, najskuplji nogometaš svijeta na neobičan je način proslavio pogodak – izuo je kopačku i stavio je na glavu

U četvrtfinalu francuskog Liga kupa PSG je na gostovanju pobijedio Amiens sa 2:0. Neymar je zabio za vodstvo Parižana iz kaznenog udarca, a bio je to njegov 20. pogodak ove sezone.

Nakon što je zatresao mrežu, najskuplji nogometaš svijeta na neobičan je način proslavio pogodak – izuo je kopačku i stavio je na glavu.

Taj je potez izazvao bujicu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su njegovu proslavu nazvali smiješnom. No čini se kako je brazilska zvijezda samo željela promovirati svoje nove kopačke.

Neymar za skidanje sportske opreme nije dobio javnu opomenu...

Neymar
1/24

Komentara 2

DU
Deleted user
13:27 11.01.2018.

Čega se nogometaška pamet dosijeti , to je vrhunac brain storminga !!! To može nadmašiti jedino kopačka u bulju !!!

Avatar poljicanin
poljicanin
11:03 11.01.2018.

Valjda je htio pokazati da mu je mozak u kopački.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije