Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
palo previše kiše

Brazilci na mukama: Na stadionu izgrađenom za SP urušio se krov

Stadion Brazil
Foto: Screenshot Youtube
1/3
28.05.2013.
u 13:08

Krov se urušio samo dva tjedna uoči početka Kupa konfederacija koji je trebao biti generalna proba za SP na novom stadionu

Godinu dana uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva Brazilci muku muče s infrastrukturom. Dio krova na novom stadionu Arena Fonte Nova u brazilskom Salvadoru de Bahiji urušio se zbog jake kiše koja je padala proteklih dana. Nekoliko dana kišnica se skupljala na jednoj od krovnih ploča koja je zbog težine popustila i pala na tribinu.

– Trenutačno istražujemo uzrok nesreće u kojoj, na sreću, nitko nije ozlijeđen, a popravak na stadionu već je u tijeku – objavili su iz gradske uprave.

Stadion u Salvadoru jedan je od šest odabranih za domaćine Kupa konfederacija koji se igra od 15. do 30. lipnja što znači da bi već za dva tjedna trebao biti spreman primiti 50 tisuća ljudi. Kup konfederacija trebao je biti generalna proba za SP, a sreća u nesreći je da se pravodobno pokazalo kako neke konstrukcije nisu dovoljno čvrsto napravljene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije