Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči raspleta

Brazilac jučer dobio državljanstvo, Ševčenko ga odmah zvao za Hrvatsku!

Andrij Ševčenko
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
30.09.2017.
u 22:23

Izravni plasman na SP izborit će pobjednik skupine dok će drugoplasirana reprezentacija u dodatne kvalifikacije.

Izbornik ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko pozvao je veznjaka Marlosa za utakmice posljednja dva kola u skupini I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. protiv Kosova i Hrvatske.

Marlos (29) je dobio ukrajinsko državljanstvo u petak, a samo dan potom Ševčenko ga je pozvao u reprezentaciju.

Marlos je u Ukrajinu stigao 2012. godine kada je postao igrač Metalista iz Harkiva da bi 2014. prešao u Šahtar iz Donecka.

"Ovo je izuzetno emocionalan trenutak za mene. Jako sam sretan što sam postao državljanin Ukrajine i što imam priliku igrati za reprezentaciju. Trebat će mi nešto vremena kako bih svladao jezik", kazao je Marlos.

Dva kola prije završetka kvalifikacija Hrvatska je na vrhu skupine I sa 16 bodova koliko ima i drugi Island, dok je Ukrajina četvrta sa 14 bodova koliko ima i treća Turska.

Andrij Ševčenko
1/7

Hrvatska će 6. listopada u Rijeci ugostiti Finsku, dok će Ukrajina istovremeno gostovati kod Kosova u Skadru. Tri dana potom slijedi odlučujuća utakmica u Kijevu.

U 9. kolu 6. listopada u ovoj skupini će još igrati Turska - Island u Eskisehiru, dok će 9. listopada Turska gostovati kod Finske u Turkuu, a Island će ugostiti Kosovo u Reykjaviku.

Izravni plasman na SP izborit će pobjednik skupine dok će drugoplasirana reprezentacija u dodatne kvalifikacije.

 

 

 

Komentara 8

PA
Panac
10:11 01.10.2017.

Prodajte sve što imate i stavite na pobjedu Ukrajine!! Predviđam neviđenu blamažu Hrvatske... minimalno 3 razlike. Onda Modrić i ekipa mogu SP gledati u miru svog doma. Nakon toga jako dugo Hrv neće proći kvlalifikacije ( prestat će biti nosiocioci ) ! Tko je postavio TV servisera na mjesto izbornika... treba ga optužiti za veleizdaju. btw. Da smo protiv Islanda i Turske uzeli po bod ( ili bar jednu pobijedili ) ... sada bi sa Pobjedom protiv Finske...bili sigurno prvi.

KU
kupatilo
00:56 01.10.2017.

I mibi mogli dati Sudaniju pa daim presudi.

DU
Deleted user
11:15 01.10.2017.

još da nauči ruski sreći nema kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije